Vi plejer at starte vores sensommernyhedsbrev med et velkommen tilbage fra ferie. Men denne gang har vi snydt lidt… I år har vi nemlig valgt at forlænge vores ferie og er taget på hjemmeretreat. Derfor kan du ikke få fat på os personligt før om små 2 uger. 

Men du skal dog ikke snydes for en opdatering omkring vores kommende aktiviteter her i 2. halvår af 2020. Vanen tro har vi proppet kalenderen godt op – endda med lidt ekstra kurser, som vi måtte udsætte i foråret pga corona.

Så vi glæder os virkelig til at komme igang igen! Og håber at du vil læse nyhedsbrevet her til ende og se, om der ikke også er noget for dig.

Vi ønsker dig en smuk og lun sensommer og glæder os til at se dig igen på den anden side af vores retreat. 

Kh Sonayia og Nikolej


Hvad er tantra hos os?

Tantra er efterhånden blevet en ret bred betegnelse. Og bredde kan både være positivt, men også skabe lidt uklarhed… Derfor vil vi gerne prøve at give et mere klart billede af, hvad tantra er her hos os.

Vi har lært stort set alt hvad vi ved om tantra på Vækstcenteret i Nørre Snede. Her har vi de sidste 10 år modtaget Tantra undervisning af især Neel Fasting, men enkelte gange også af Jes Bertelsen.

På vores egne tantra kurser læner undervisningen sig derfor voldsomt op af det som de kalder “Vækstcenterets tantra” eller bare “Vækscentertantra”. Vi inddrager dog også elementer fra vores baggrund i kropsterapien og yogaen.

Vækstcenter tantraen er ligesom moderne kropsterapi specifikt udviklet til “moderne” mennesker som os selv, med en overvejende vestlig kulturbaggrund. Den kombinerer gamle og dybe selvudviklingsteknikker fra buddhistisk meditationspraksis med viden og erfaringer fra moderne vestlig psykologi, samt med et humanistisk og videnskabeligt funderet verdensbillede.

Vækstcenter tantraen er derfor super velegnet som en vej til selvudvikling i tæt kontakt med den konkrete virkelighed vi lever i – med både karriere, fritid, socialt liv, og evt familieliv med børn osv.
Den berører ALLE dele af det at være menneske: både den basale overlevelse (tryghed, økonomi, kamp/flugt impulser osv), hele det erotiske, såvel som det emotionelle samspil mellem mennesker, alt det mentale og alle vores overbevisninger og “fortællinger” om os selv og vores omverden, og desuden de dybere længsler efter oplevelsen af mening, sammenhæng, helhed, og i retning af noget åndeligt eller noget der er større end os selv.

Tantra hos os er altså noget helt andet og meget mere end en gang sensuel oliemassage. Og væsentligt mere jordnær end flyvske tilbud om en hurtig genvej til oplysning gennem nydelse. Det er til tider besværligt ligesom al selvudvikling kan være det. Men også både spændende og sjovt! Og hele tiden med hjertet og respekten for den enkelte i front.

Vi kunne sige meget mere…! Men i første omgang håber vi bare at denne peptalk har gjort dig lidt ekstra nysgerrig. Og har du uddybende spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os…. Altså så snart vi er tilbage fra vores retreat 😉

Kommende kurser i tantra

– Intro kursus i kbh K 22-23/8 (kun få ledige pladser)

– Intro kursus i Kbh K 13-14/2 2021

Læs mere om tantra kurserne HER


Kommende videreuddannelseskurser i Kbh

Eftersom vi måtte udskyde hele 2 planlagte spritnye kurser i foråret, har vi stadig til gode at invitere de første kursister på Sjælland ind i et mere blødt landskab med indre rum healing og energiarbejde. Du kan læse mere om de nye kurser på vores hjemmeside.

– Nakkebehandling 1, 30/8

– NY: indre rum Healing 27/9 (kun få ledige pladser)

– Bækken og korsben 3/10

– 5 element loven 31/10

– NY: Energiarbejde i kropsterapi 1/11

Læs mere og tilmeld dig HER


Body All Mind: Opstart af hold 5 i KBH samt hold 6 i Jylland

Nu er det ganske vist: BAM uddannelsen kommer til Jylland. Første hold starter op allerede 22/4 2021. Og vi glæder os meget til at være med til at udklække en masse seje terapeuter her i det jyske også 🙂

Vi bliver dog stadig ved med at være tilknyttet BAM uddannelsen i KBH også, hvor Sonayia pt underviser på BAM4´s 2. skoleår imens Nikolej skal hjælpe med opstarten af BAM5  lige om lidt…

Læs mere om Body All Mind på: www.bodyallmind.com


Behandlinger i både KBH, Vejle og Nørre Snede

Vi fortsætter med at pendle landet tyndt ligesom i foråret. Men ikke alle dage er endnu helt på plads i kalenderen. Så kan du ikke finde ledige tider, der passer dig, så kig ind i online kalenderen igen om 1-2 uger, når alt er opdateret frem til jul.


Retreat info

Som skrevet herover er vi på retreat fra og med mandag 10/8. Nikolej til og med søndag 16/8, og Sonayia til og med onsdag 19/8. Under retreatet svarer vi svarer hverken på mail, SMS eller telefonopkald.

Du kan dog stadig komme i kontakt med os og booke tid til behandling, kurser og videreuddannelse online via vores hjemmeside www.kropskultur.dk
Og du er også velkommen til at sende en mail til vores sekretær Gry i hele perioden på info@kropskultur.dk – Hun kan hjælpe med det meste 🙂