Det er en mærkelig og omskiftelig tid… Og det er ikke helt så enkelt at planlægge fremad, som i de gode gamle 2010´ere. For gad vide hvornår der næste gang kommer uventede begivenheder, der indebærer store ændringer?

Men, men… vi satser nu alligevel på at 2020 bliver til 2021, og at vi i året der kommer kan afholde både gamle og nye kurser, uddannelse og endda søsætte flere sprit-nye spændende projekter 🙂 

Derfor skal du selvfølgelig også have et nyhedsbrev fyldt med gode tilbud til både øboere og jyder – og til både julen og det nye år.

Vi håber at du vil læse det til ende og måske finder noget, der lige passer til dig.

Rigtig god læselyst og et forhåbentligt berigende og berørende nytår.


Juletilbud

Hvis du også er i sidste øjeblik med julegaverne kan du til og med den 22/12 få 20% rabat på gavekort til en behandling i Jylland, eller en online session. Gavekortet kan købes ved at skrive til Gry på info@kropskultur.dk.


Nye og gamle videreuddannelseskurser i 2021

Det var fantastisk igen at kunne afholde kurser i efteråret 2020 (pyt med en smule bøvl med masker og ekstra afstand..) Og vi satser benhårdt på at vores kommende kurser også går fri af den aktuelle Corona nedlukning.

Der er rift om  pladserne på flere af kurserne, så vil du være sikker på at få en plads, er det en god ide at være hurtig. Du kan se en oversigt over forårets kurser inkl et par nye HER


TANTRA intro weekend 13-14/2 2021

Det er 3. gang vi afholder dette kursus i KBH. Og det er tydeligt at mærke at interessen vokser for denne lidt særlige tantra, der inkluderer alle aspekter af det at være menneske, fra det instinktive over det emotionelle og videre op til hjertet, det mentale og selve bevidstheden.

Så også her er det en god ide at tilmelde dig/jer i god tid.

Læs mere om tantrakurset HER


Flaskehals i København

Hvis du er en af dem, der får behandling af os i Kbh, så har du nok opdaget at der pt. er over tre måneders ventetid! Og det ser ikke ud til at ændre sig. 

Derfor vil vi gerne slå et ekstra slag for vores online samtaleterapi og online kropsterapi. Vi har siden Coronanedlukningen i foråret begge haft nogle få klienter online – eller til samtaleterapi med Coronasikker afstand. Og efterfølgende har de meldt meget positivt tilbage om deres udbytte af de terapeutiske samtaler. Så vil du gerne foran i køen og have terapeutisk kontakt med os allerede i januar er en online samtale/session en oplagt mulighed. Er du interesseret så skriv til os på sonayia@kropskultur.dk eller nikolej@kropskultur.dk.


Nye priser fra 1/2 2021

Fra 1. februar stiger prisen på behandlinger både i Kbh og Jylland:

Kropsterapi i KBH: 1550 kr

Kropsterapi i Jylland: 1300 kr.

Særligt for KBH: Vi er igang med at udfase i klippekort i KBH. Du kan ikke længere købe 10-turskort, men frem til den 7/1 kan du dog købe 5-turs klippekort (kortet giver 100 kr i rabat/behandling og er gyldigt i to år). Du kan selvfølgelig stadig bruge de kort, du allerede har købt, indtil de udløber.

Du kan se en oversigt over priserne HER


Juleferie

Vi holder juleferie fra og med den 23/12 til den 4/1-2021. 

Du kan selv booke og aflyse tider på vores Online booking og du er selvfølgelig også velkommen til at skrive til info@kropskultur.dk – alle mails vil blive læst og besvaret efter den 4/1.