Måske har du lagt mærke til at fordybelse har været i vores fokus meget af 2017. Nytåret og vinteren har ikke været nogen undtagelse. Alt i alt har vi efterhånden kikket ret meget indad!

Planen er at blive ved med at kikke ind et stykke tid endnu. For jo tættere vi kommer ind på kernen af os selv, jo flere nye ideer og impulser kommer vi også i kontakt med. Nogle af ideerne kræver stadigvæk tid og energi for at modnes. Flere ideer har imidlertid allerede mundet ud i konkrete tiltag: Blandt andet en række par-kurser i tantra og flere nye videreuddannelseskurser for kropsterapeuter.

Det kommende forår byder også på hele 2 festlige begivenheder. Dels en hel weekend med masser af træning, yoga og fed musik. Og desuden en vaskeægte rund fødselsdag! Vores klinik fylder nemlig 10 år og det skal selvfølgelig fejres med manér.

Alt dette og lidt til kan du læse om herunder. Rigtig god læselyst!


10-års fødselsdag!

Center for kropskultur

Inviterer dig hermed til klinikkens 10 års fødselsdag
lørdag den 16. juni kl 14:00 til 21:00

Program

14:00 Åbent hus og hygge
16:00 Foredrag v Madhurima Rigtrup: ”Hjertets dybere dimensioner”
18:00 Lidt godt til maven
19:00 Foredrag v Niels Anders Thorn: ”Kunsten ingenting at gøre”
20:30-22:00 Afslappet hygge

Vores klinik har nu ligget trygt og godt i midten af Torup i 10 år. Og her har den gennem årene været den daglige ramme for både os selv og et par håndfulde andre behandlere. Klinikken har givet rum til både videreuddannelse og fastekurser, infrarød sauna, og selvfølgelig ikke mindst kropsbehandlingerne.

De første år var der mange der spurgte os, om det ikke var risikabelt og svært at åbne klinik så langt væk fra alting… Men vi har været utroligt privilegerede. Der har været masser af liv og besøgende på klinikken lige siden vi åbnede. Endda nok til at vi undervejs har kunnet udvide og invitere flere kolleger med ind i vores oase.

Det er vi naturligvis meget taknemmelige for ☺

Og vi vil gerne fejre 10-året med at dele ud af lige præcis dét, som klinikken mere end noget har været for os gennem alle årene, nemlig

Et hjerterum ♥

Vi har derfor inviteret 2 ret fantastiske foredragsholdere til både at tale om – og give os – en levende oplevelse af nærværende kontakt i hjertets rum – både i os selv og ikke mindst i mødet med andre.

Madhurima Rigtrup

er underviser, spirituel vejleder og forfatter til bogen Det intelligente hjerte. Gennem tredive år har hun inspireret mennesker til at opdage hjertets og bevidsthedens dybere dimensioner, og til at integrere den vågne væren i kroppen som fundament for den konkrete udfoldelse af levende nærvær og øget kærlighed mellem mennesker.
Læs mere om Madhurima på HER

Niels Anders Thorn

vil med udgangspunkt i sine over 30 års erfaringer som både skuespiller og Body-sds terapeut tale om det, at være nærværende i sin kommunikation – at etablere den form for kontakt, hvor vi helt naturligt forstår hinanden, hvor tingene flyder frit og ubesværet imellem os og får os til at føle os afslappede, kreative og tilstede i os selv og i samtalen.
Læs mere om Niels Anders HER

Begge foredrag vil byde på både teori og ”praksis”, hvor vi som lyttere også bliver inddraget aktivt. Og vi tør godt love, at du kommer hjem med noget der både går ind under huden og i hjertet, og med inspiration og stof til eftertanke.

Foredragene er gratis. Men vi vil meget gerne have en forhåndstilmelding HER så vi ved cirka, hvor mange vi bliver.

Praktisk information

Adresse: Hågendrupvej 6A, Torup, 3390 Hundested
Tilmelding til fordragene gerne inden 1. juni her: HER

 


360° Power Reboot 20-21/5 2018

Nikolej har afholdt kombinerede trænings- og udrensningskurser flere gange årligt i 15 år! Og 2018 skal ikke være en undtagelse. I år afholder han en PINSE POWER REBOOT i lækre omgivelser i NOR: i KBH.

Som sædvanligt skal du selv indlede kurset med en kort diæt, hvorefter vi mødes i 2 hele dage og fyrer den af med sveddryppende træning, yoga, chi qung, meditation og meget mere. Læs mere og tilmeld dig HER


Nye videreuddannelseskurser i 2018

Mange deltagere på vores ”gamle” videreuddannelseskurser spørger efterfølgende om vi ikke også tilbyder kurser i andre emner. Nogle emner bliver ved med at dukke op på ønskesedlen. Og det prøver vi nu at imødekomme.

I år har vi derfor 2 nye kurser på programmet. ”Nakkebehandling 1” i juni er allerede udsolgt! Så vi gentager højst sandsynligt kurset sidst på året. Og der er også mange tilmeldinger til ”5-element loven” den 18/8. Så du skal være hurtig, hvis du vil have en plads i denne omgang. Læs mere om de forskellige kurser HER


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyheder
Seneste nyhedsbrev
Nikolej´s blog
Being here