Så er det gjort! Efter 12 rigtig gode år i Torup har vi rykket alle teltpælene op og er flyttet til Midtjylland. I første omgang på prøve et års tid – men forhåbentlig lander vi lige så smukt som vi gjorde i Torup og ender med at blive i Jylland i mange år.

Der har allerede været mange farvelkram og hold nu op hvor kommer vi til at savne alle jer, der trofast og tillidsfuldt er kommet på klinikken, på kurser og på vores ugentlige træningshold gennem alle årene. Og derfor slipper vi heller ikke Sjælland helt. Fremover vil vi begge behandle i København ca. 2 dage om måneden, og vi fortsætter også som lærere på Body All Mind uddannelsen i København.

Herudover åbner vi for behandlinger centralt i Vejle fra medio august. Vejle er en dejlig by med masser af liv og udvikling, og med en rigtig god placering med relativ kort køreafstand fra både fyn, Århus, kolding og ikke mindst fra Brande, hvor vi selv bor de næste par år.

Vi håber at du har mod på at følge os på rejsen, på den ene eller anden måde. Og hvis du har lyst til at læse mere om vores kommende aktiviteter både på Sjælland og i det jyske, så tag et kik herunder.

Rigtig god læselyst og fortsat smuk sommer 🌞


Videreuddannelser

Fremover vil vi fortsat afholde mange af vores faste videreuddannelseskurser på Sjælland, da vi er helt bevidste om at de fleste af vores kursister kommer herfra. Når vi har fundet de helt rigtige lokaliteter vil vi dog også prøver kræfter med kurser i det jyske. Så kender du det helt rigtige sted med både udstyr (brikse osv) og nem transport fra både Jylland og Fyn, så sig til!

Første kursus bliver allerede den 25/8 og handler om 5-element loven. Kurset bliver afholdt i lækre lokaler hos NOR: i KBH NV, og der er stadig ledige pladser. Læs mere og tilmeld dig HER


Online bookingen gløder!

Eftersom vi ikke behandler så meget her i sensommeren og efteråret, er ventetiden på behandlinger længere end normalt og det er derfor en god idé at booke i god tid. Du kan allerede nu booke tider online i både KBH og Vejle. Book tider HER


Træningshold på stand by

Efter at have haft faste ugentlige hold i over 15 år holder vi nu en lille pause, imens vi finder os til rette i det Jyske. Vi planlægger dog at afholde små trænings intensives på mellem 3 timer og 2 dage både i KBH og i Jylland. Vil du informeres direkte når datoerne for vores kommende trænings intensives ligger fast, så send os en kort besked HER