Så blev det 2019, februar, og koldt… Men også gradvist lysere og lysere. Og ligesom vintergækkerne trodser kulden heroppe i Torup og allerede kikker modigt frem, så har vi også trodset vintermørket, tændt for det lange lys og fået taget de endelige beslutninger om den store forandring vi har planlagt i 2019: Vores flytning til Jylland.

Efter at have groet solide rødder i Torup i 11 år, har vi besluttet os for at flytte hjemmebasen til det jyske den 1. august – nærmere bestemt til Brande i midtjylland. Men bare rolig – vi giver ikke helt slip på alle jer, som løbende er kommet på besøg hos os gennem alle årene – både i Torup, Frederiksværk, Hillerød og København.

Vi har i dette nyhedsbrev forsøgt at svare på de spørgsmål, der vil komme i forbindelse med vores flytning. 

Rigtig god læselyst 🙂

Kærlige hilsener fra Sonayia og Nikolej


Behandlinger i Kbh

Fra august tilbyder vi begge to behandlinger i København ca hver 14. dag. Og vi fortsætter naturligvis også vores tætte samarbejde med Body All Mind uddannelsen – for vi kan slet ikke undvære jer sjællændere!


Klippekort

Det kan du selvfølgelig stadigvæk bruge – både i Torup og Hillerød frem til 1. juli. men også i KBH efter vi er flyttet. Har du klippekort til Torup eller Hillerød, kan du bruge det i KBH mod et mindre tillæg. Og du kan naturligvis også bruge det i Jylland – eller vælge at få pengene for evt ubrugte klip retur til august.


Træningshold

Vi fortsætter som vi plejer med vores hold i Torup og i Hillerød indtil sommer. Og er der interesse for det, er vi ved at alliere os med et par dygtige afløsere, som gerne vil køre vores faste ugentlige hold videre 🙂


Videreuddannelser

De kommende kurser: Psoas og lyske, Bækken og korsben, samt Nakkebehandling 1 afholdes her i Torup som planlagt. Kurserne efter sommerferien afholder vi sandsynligvis centralt i KBH eller omegn.

Apropos videreuddannelse: Vi har stadigvæk et par ledige pladser på vores 2 mest populære kurser: Psoas og lyske den 23/2 samt Bækken og korsben den 24/2.
Du kan tilmelde dig HER


Klinikken i Torup

Meget tyder på at Torup er blevet så glad for klinikken, at flere gode kræfter vil prøve at køre den videre. Bl.a fortsætter vores super søde og kompetente kollega Mette Jacobsen med at behandle i Torup. Men der er højst sandsynligt plads til flere nye behandlere, efter vi flytter. Så er du kropsterapeut eller lignende med base tæt på Torup, og interesseret i at leje et lokale eller måske indgå i et fedt klinikfællesskab, kan du kontakte enten Mette Jacobsen eller Torup Forsamlingshus 


Kliniklokaler søges!

Hvor skal vi åbne klinik/tilbyde behandlinger i Jylland fremover? Pt. står valget mellem Vejle, Silkeborg, og naturligvis Brande. Men meget står endnu åbent. Så har du et super godt tip til os er vi lutter øren 🙂 Skriv dit tip til nikolej@kropskultur.dk


Har du andre spørgsmål

Har du andre praktiske spørgsmål i forbindelse med vores flytning – eller bare spørgsmål i det hele taget, er du som altid meget velkommen til at kontakte os på info@kropskultur.dk. Her sidder Gry klar til at svare eller sende jeres spørgsmål videre til den rette person 🙂