2020 byder på en ny fase i vores arbejdsliv. Vi har i sommers sagt farvel til vores faste base siden 2008 – klinikken i Torup. Og vi er stadigvæk midt i en overgang.

I takt med at lyset kommer tilbage, ser vi nu mere og mere klart hvordan de kommende år kommer til at se ud. I nyhedsbrevet herunder er der flere konkrete eksempler. Bl.a. har vi åbnet vores online kalender op flere steder her i Jylland. Og vi har for alvor taget hul på undervisning i Vækstcenter tantraen.

Herudover har vi nogle helt almindlige praktiske informationer, som vi også gerne vil dele med dig. Vi håber at du vil give dig selv tid til at læse det hele.

Kærlige hilsener fra Sonayia og Nikolej 


Behandlinger i Jylland

Vejle er altså en dejlig by! Så vores klinik i Vejle er kommet for at blive.

Nikolej giver desuden behandlinger i Nørre Snede, samt en gang imellem i Århus. Alle hans tider kan du nu finde online.

Sonayia giver ind imellem også behandlinger i både Nørre Snede og hjemme i Brande. Skriv til hende på sonayia@kropskultur.dk hvis du vil have en tid hos hende her.


Vejle helsemesse 7. + 8. marts

2 hele dage, hvor vi giver masser af gratis små prøvebehandlinger og holder foredrag om kropsterapi.
Hvis du kender nogen, som overvejer at prøve kropsterapi og gerne vil se os lidt an, er dette den ideelle mulighed 🙂 Læs mere om messen HER

Behandlinger i KBH

Nej, vi slipper ikke alle jer ø-boer i “Udkantsjylland” helt 😉
Vi kommer fortsat jævnligt på besøg i KBH. Og du kan allerede nu se og booke vores tider online helt frem til næste jul. Det er en god ide at booke i god tid og skrive dig på afbudslisten, da der er rift om tiderne.

Videreuddannelse i 2020

Efter at Sonayia også har åbnet op for videreuddannelseskurser er der for alvor kommet fart på, både i KBH og i Jylland.
  • “Indre rum healing” i KBH 22/3 er allerede fuldt booket! Så Sonayia laver en dublet 27/9 – også i KBH.
  • “Psoas & Lyske” (1/3) og “Bækken & korsben” (15/3) – begge med Nikolej – er efterhånden godt booket op. Hvis du vil have en plads i 2020 er det nu du skal tilmelde dig.
  • Ovenstående plus alle vores øvrige kurser for terapeuter – både gamle “klassikere” og de helt nye kurser for terapeuter – kan du læse mere om HER
Og hvis du går og savner et helt specifikt kursus, som vi ikke tilbyder endnu, så skriv endelig til os.
Hvis mange viser sig at være interesserede i samme emne, så lover vi at slå kurset op indenfor et år 🙂

Tantra kurser – både for par og enlige

Vi har med “Vækstcenter tantraen” fået en utrolig stor gave af især vores tantra lærer Neel Fasting. Og vi er nu helt klar til at give vores eget bidrag til, at mange flere kan få adgang til tantra, både som en personlig udviklingsvej og for at berige deres kærlighedsliv.
 
Første kursus er lige blevet afholdt i KBH. Og der er mange flere på vej. Se mere HER
 

Men hvad er tantra egentlig???

Vi er opmærksomme på at tantra har fået et blandet ry. Og ordet “tantra” er efterhånden blevet en fællesbetegnelse for ret mange helt forskellige ting.
Derfor vil vi fremover ind imellem dele artikler, lave video interviews, samt holde foredrag om, hvad der er specielt ved lige præcis den tantra, vi arbejder med – nemlig “Vækstcenter tantraen”.
 
Første link til en artikel af Neel Fasting får du allerede HER

Body All Mind kommer til Jylland

Jamen er det ikke heldigt?!
Netop som vi er flyttet til Jylland, har grundlæggerne af Body All Mind besluttet, at de også vil have uddannelsen herover. Husk at følge med på BAM´s hjemmeside – ikke mindst hvis du bor i Jylland og overvejer at tage en superfed uddannelse til kropsterapeut.
 
Læs mere om “BAM” HER 

Ris og ros

Sidst men ikke mindst, så vil vi med taknemmelighed tage imod dine ord om dine oplevelser med os.
Du kan sende os en privat mail, eller anmelde os på vores facebook side.