Nu er det ganske vist – vejret er ved at slå om og efteråret er så småt på vej. Denne årstid inviterer ofte til både indre og ydre justeringer. Og vejrskiftet giver skiftet medvind – både bogstaveligt og i overført betydning.

Hos os var det imidlertid sommeren 2019 der bød på de helt store ændringer. Så nu handler det mere om at komme på plads og få de nye rutiner kørt ind.

Dette nyhedsbrev er derfor fyldt med info om alt det, som vi har brugt sensommeren på at justere, og som nu er ved at finde en ny form. Og det er blevet til ret mange små og store informationer. Vi håber derfor at du vil give dig tid til at læse det hele. Og har du stadigvæk et eller flere spørgsmål bagefter er du mere end velkommen til at kontakte os .

Rigtig god læselyst 😊


Behandlinger i KBH 

Brug gerne afbudslisten!

Sonayia og Nikolej behandler på skift i KBH ca 2 dage om måneden og på forskellige ugedage. Ventetiden er pt lang, men vi får jævnligt afbud med kort varsel, så hvis du ikke kan finde en tid, der passer dig, har du mulighed for at skrive dig på vores afbudsliste. Afbudslisten er meget aktiv, så er du fleksibel er chancen for at få en tid indenfor 1-2 mdr rimeligt stor. Og ellers har vi lige åbnet for masser af ledige tider online i kbh hele første halvår 2020.

Book eller skriv dig på afbudslisten HER 


Behandlinger i Vejle

Vi har fået et skønt behandlerrum i Vejle. Det ligger øverst oppe i Skt Maria huset helt centralt i Vejle, 5 min. fra stationen og med parkering helt tæt på. Sonayia og Nikolej behandler pt begge fast 1 dag om ugen, men vi er allerede begyndt at udvide til flere dage.

Se og book tiderne HER. Eller skriv en mail til info@kropskultur, hvis du er interesseret, men ikke kan komme på de ugedage, vi har åbnet online.


Fyraftenskurser

Som noget nyt tilbyder vi nogle af vores videreuddannelseskurser som fyraftenskurser over to eller flere aftener. Første kursus er  “Nakkebehandling 1”, som afholdes over 2 aftener den 11/11 og 29/11.

Læs mere HER


Åndedrætsterapi/kropsterapi workshop i Aarhus 9-10/10

Denne weekend afholder Sonayia i samarbejde med Åndedrætsterapeut Katrine Nini Enemark.

Læs mere om kurset og tilmeld dig HER


Tantra kurser starter op i 2020 i Kbh

Efter en lidt lang opstartsfase, afbrudt af vores flytning, tager vi nu for alvor hul på undervisningen i Vækstcenter Tantra. Første kursus bliver et introkursus for både par og enlige i Kbh.

Du kan læse mere om både introkurset, vores øvrige Tantra fordybelsesdage og det særlige ved Vækstcenter tantraen HER


Flere planlagte kurser i 2020

Kan du godt lide at planlægge i god tid, kan du allerede nu også finde datoer og sikre dig plads på vores øvrige kurser i første halvår 2020:
Psoas og Lyske 1/3 2020 i KBH
Bækken og Korsben 15/3 2020 i KBH
Tantra fordybelsesdag: Instinkter og kærlighed 24/5 2020 i KBH

Se holdoversigten med priser og mulighed for tilmelding HER


BAM Uddannelsen

Både Sonayia og Nikolej er nu tilknyttede som faste lærere på Body All Mind uddannelsen. Næste hold starter op i Kbh i april 2020. Du kan komme til intro aften den 14/11 kl 19:00

Læs mere om BAM uddannelsen HER