Hurra! Vi åbner op igen 🙂

Den 25. april 2020 åbner vi igen op for behandlinger.

Ligesom mange andre virksomheder glæder vi os meget til at komme i gang og se alle vores klienter igen.  Vi ved, at det har været en udfordende tid for mange både fysisk, psykisk og mentalt – og vi ser frem til at kunne bidrage med hjælp, der hvor vi kan. 

Der vil helt sikkert være lidt flaskehals i starten. Derfor anbefaler vi, at du ikke tøver med at bestille en tid. Du kan booke tid online eller sende os en mail på info@kropskultur.dk

Retningslinjerne for både booking og selve behandlingen vil – i henhold til Sundhedstyrelsens anvisninger – fremover bære præg af, at vi skal minimere smitterisikoen mest muligt. Blandt andet er din online booking nu først endeligt bekræftet efter at vi har haft personlig kontakt med dig. Og oplever du akutte symptomer på smitte med COVID-19 gælder vores 24 timers afbudsvarsel naturligvis ikke.

Du kan læse om vores nye retningslinjer her:

Reviderede forholdsregler for behandling hos CFK pga. COVID-19, 17.06.2020

Vi glæder os meget til at behandle dig.

Kh Sonayia og Nikolej

 

Påskenyhedbrev 2020

 

Sikke nogle smukke påskedage!  Og hvor er det samtidigt underligt at skulle dele dem med så få…

Corona krisen griber dybt ind i vores alles privatliv. Og hos os har det også haft store konsekvenser på arbejdet. Alle behandlinger, kurser og uddannelse er sat på standby.

Indtil videre til og med søndag den 10/5. Men sandsynligheden for at vi i en branche som vores med SÅ meget fysisk kontakt kommer igang inden sommer er desværre nok ret lav.

Derfor kommer vi nu med 4 helt nye tiltag, som vi håber og tror kan gøre en stor forskel for rigtigt mange, de næste måneder.

Det er disse tiltag, du kan læse om i dette nyhedsbrev. Vi håber at du også kan finde noget, der kan tilgodese netop dine behov. Rigtig god læselyst 🙂

Kh Sonayia og Nikolej

 

1) Kropsterapeutisk samtale

Den terapeutiske samtale er den del af vores behandling, der lettest kan overføres til et møde uden direkte fysisk kontakt. Vi vil derfor fremover tilbyde samtaler – enten på telefon eller messenger. En session kan vare 45 eller 60 minutter alt efter behov og kan indeholde både almindelig samtale, dybere psykoterapeutiske teknikker, visualisering, coaching og vejledning indenfor træning, kost mm. Er du interesseret så læs mere HER

2) Online kropsterapi!

Ja, hvorfor ikke? Vi  ved at det lyder skørt. Men vi har en masse værktøjer i kassen til at arbejde både med og gennem kroppen, som med lidt justeringer sagtens kan bruges på afstand.

Det stiller selvfølgelig lidt anderledes krav til både os og til dig som modtager. For eksempel står du nu selv 100% for rammerne omkring behandlingen. Og jo bedre udstyret dit “behandlerrum” er, jo flere værktøjer kan vi tage i brug.

En Online kropsterapi vil som udgangspunkt altid indeholde både en kort træning (ca 15 min), en dybere samtale, samt udvalgte øvelser. Herudover supplerer vi med åndedrætsøvelser, guidet visualisering og meditative teknikker alt efter behov.

Vi er i fuld gang med at teste konceptet, og det virker! Er du blevet nysgerrig og tør du kaste dig ud i det? så læs mere lige HER

3) Online træning

Netop dette punkt er vi pt langt fra ene om at udbyde! Så her har vi til en start valgt en helt enkel løsning, som også er billig for dig: vi har lavet en 17 minutters gratis træning på youtube, som kommer hele din krop igennem.

Træningen er oplagt som et dagligt morgenprogram, eller som opvarmning til anden træning – fx. dybe yogastræk, løb, eller styrketræning. Men herudover er den specielt designet til at varme din krop op til en “Online kropsterapi”, så vi kan gå direkte igang med selve behandlingen, når vi ringer dig op!

4) AIO

Dette er en gave til dig, som helst vi gå på opdagelse mere på egen hånd, og samtidig have en virtuel hånd i ryggen hele vejen. AIO er et online koncept i form af en APP, udviklet af nogle af vores superseje kolleger. Og lige nu har de valgt at tilbyde den gratis i hele 3 mdr. Se mere om AIO HER

 

5) Nye datoer for videreuddannelseskurser

Vi er alt for glade for alle vores planlagte forårskurser i kropsterapi til bare at aflyse. Derfor rykker vi dem i stedet til efteråret, som så til gengæld bliver lidt pakket 😉

I skrivende stund er datoer og booking af lokaler ikke helt på plads endnu. Men vi skriver ud både her og individuelt til aller jer, der har tilmeldt jer forårskurserne så snart kabalen er på plads. Og så krydser vi fingre for at vi kan holde os fri af en evt anden Corona bølge.

Ris og ros

Sidst men ikke mindst, så vil vi med taknemmelighed tage imod dine ord om dine oplevelser med os.
Du kan sende os en privat mail, eller anmelde os på vores facebook side.