Måske har du lagt mærke til at fordybelse har været i vores fokus meget af 2017. Nytåret og vinteren har ikke været nogen undtagelse. Alt i alt har vi efterhånden kikket ret meget indad!

Planen er at blive ved med at kikke ind et stykke tid endnu. For jo tættere vi kommer ind på kernen af os selv, jo flere nye ideer og impulser kommer vi også i kontakt med. Nogle af ideerne kræver stadigvæk tid og energi for at modnes. Flere ideer har imidlertid allerede mundet ud i konkrete tiltag: Blandt andet en række par-kurser i tantra og flere nye videreuddannelseskurser for kropsterapeuter.

Det kommende forår byder også på hele 2 festlige begivenheder. Dels en hel weekend med masser af træning, yoga og fed musik. Og desuden en vaskeægte rund fødselsdag! Vores klinik fylder nemlig 10 år og det skal selvfølgelig fejres med manér.

Alt dette og lidt til kan du læse om herunder. Rigtig god læselyst!


360° Power Reboot 20-21/5 2018

Nikolej har afholdt kombinerede trænings- og udrensningskurser flere gange årligt i 15 år! Og 2018 skal ikke være en undtagelse. I år afholder han en PINSE POWER REBOOT i lækre omgivelser i NOR: i KBH.

Som sædvanligt skal du selv indlede kurset med en kort diæt, hvorefter vi mødes i 2 hele dage og fyrer den af med sveddryppende træning, yoga, chi qung, meditation og meget mere. Læs mere og tilmeld dig HER


Nye videreuddannelseskurser i 2018

Mange deltagere på vores ”gamle” videreuddannelseskurser spørger efterfølgende om vi ikke også tilbyder kurser i andre emner. Nogle emner bliver ved med at dukke op på ønskesedlen. Og det prøver vi nu at imødekomme.

I år har vi derfor 2 nye kurser på programmet. ”Nakkebehandling 1” i juni er allerede udsolgt! Så vi gentager højst sandsynligt kurset sidst på året. Og der er også mange tilmeldinger til ”5-element loven” den 18/8. Så du skal være hurtig, hvis du vil have en plads i denne omgang. Læs mere om de forskellige kurser HER


10-års fødselsdag!

Ja, den er god nok: Vi har allerede haft klinik i Torup i 10 år. Og det skal naturligvis fejres!

Derfor inviterer vi ALLE (klienter, kursister, elever, lærere, venner, familie, naboer og alle jeres venner!) til et brag af en fest LØRDAG DEN 16. JUNI. Så sæt et STORT kryds i din kalender allerede nu.

Vi sender en mere detaljeret invitation ud, når vi nærmer os, men vi kan allerede nu afsløre at vi har inviteret 2 superfede undervisere og foredragsholdere, som kommer og holder hver sit oplæg i løbet af dagen og aftenen.

Hele arrangementet er naturligvis gratis. Så tøv ikke med at tage en ven eller 2 med 🙂

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyheder
Seneste nyhedsbrev
Nikolej´s blog
Being here