Dette nyhedsbrev bliver skrevet med let rystende hånd. For vi er oprigtigt spændte på at dele med jer, at vi har valgt at flytte til Midtjylland til september 2019!

Det har ikke været en let beslutning at tage. For vi elsker virkelig alt det vi har i Nordsjælland – både privat i vores fantastiske Økolandsby, men også arbejdet i vores dejlige klinik i Torup, med vores super seje træningshold, uddannelser og kurser og netværket omkring os.

Men vi har begge forelsket os i et nyt livsprojekt – nemlig drømmen om at blive en del af Vækstcenteret, hvor vi er kommet stadigt oftere de sidste 8 år. Her har vi hentet masser af læring og inspiration – både til vores egen udvikling, men også til at videreudvikle vores professionelle værktøjskasse.

På det sidste er pendleriet blevet så omfattende, at vi har måttet tage vores rammer op til overvejelse. Og resultatet blev, at vi har så meget energi på de muligheder der ligger i at komme helt tæt på Vækstcenteret, at vi nu har valgt at forfølge drømmen 100%.

Vi slipper dog ikke helt vores tag i alle jer og vores aktiviteter på Sjælland: Vi vil fortsat tilbyde både behandlinger og undervisning i KBH og omegn – både på BAM-uddannelsen og i eget regi. Og vi kan heller ikke helt slippe alle vores trofaste træningsholdsdeltagere, hvoraf en del af jer jo har fulgt os gennem 8-10 år! Så vi håber at kunne lokke jer med på korte intensive træningsforløb på 1-3 hele dage ind imellem.

Endelig er I jo også hjerteligt velkomne til at besøge os i det midtjyske! Præcis hvor vi åbner klinik, ved vi ikke endnu. Men vi skal naturligvis nok holde jer orienteret løbende.

Og så glæder vi os bare til at dele ni måneder mere med jer 💗

Kærlig hilsen, glædelig jul og rigtig godt nytår fra Sonayia og Nikolej


Videreuddannelser 2019

Der er nu datoer for næste års videreuddannelseskurser for kropsterapeauter og tilmeldingen er åben.

Årets kurser er: Psoas og lyskeBækken og korsbenNakkebehandling 1 og Nakkebehandling 2, samt 5-elementloven.

Se oversigten over alle datoer, priser, samt tilmelding HER 


Nye priser

Den 1. januar stiger Sonayia i pris. Hendes nye priser bliver de samme som Nikolejs:

  • Kropsterapi i Torup og Hillerød: 1200 kr.
  • Klippekort med 5 klip: spar 100 pr behandling
  • Klippekort med 10 klip: spar 200 kr pr behandling
  • Rabat for børn under 12 år: minus 25 %

OBS. “Gamle” klippekort købt inden udgangen af 2018 kan bruges hele 2019 uden ekstra tillæg.
Alle vores øvrige priser forbliver uændrede i 2019.

Se hele vores prisoversigt HER


Ny behandler på klinikken

Vi har fået endnu en sød og kompetent kollega på klinikken: Mettemaje Hansen som tilbyder fysioterapi, kranio sakral terapi m.m.  Mettemaje tager imod klienter med alle problematikker, og hendes særlige fokusområder er Hovedtraumer/piskesmæld, kroniske problemer og børn.

Du kan læse mere om Mettemaje HER


Juleferie

Vi holder juleferie fra den 22/12 til den 2/1 2019. Har du behov for behandling mellem jul og nytår kan du kontakte Mettemaje Hansen, og Manuvision terapeut Rikke Hansen


2 huse til salg

Fordi vi jo er på vej videre, har vi faktisk hele 2 skønne rækkehuse i Torup: et mindre på 82 kvm, samt et noget større på 142 kvm. hvor vi bor nu. Begge huse har været en del af vores drømmerejse. Og begge ligger som smørklatter midt i nok Danmarks mest levende, lille landsby – uden at overdrive!

For vi har både egen helskost, bageri, brugs, Spillested, cafe og restaurant, klinik, flere yogacentre, Torup bogby, deleværksted, trinbrædt, økoby, Himmelstorm festival, dagpleje, børnehave, skole fra 0.-9. klasse, og kun 10 min til nordkystens bedste strande. What´s not to like 😁

Drømmer du også om at flytte, så tjek dem ud:

Hus på 82 kvm

Hus på 142 kvm