Jeg er uddannet kropsterapeut hos Body-sds i 2000-2003 og har behandlet siden 2001. Jeg har været supervisor for andre terapeuter samt lærer på grunduddannelsen hos Body-sds fra 2004 til 2014 – heraf de sidste 5 år også på deres videreuddannelse. Pt. underviser jeg færdiguddannede kropsterapeuter på videreuddannelsesforløb i vores eget regi.

Det der især kendetegner mig som behandler er nok min alsidighed. Jeg har udviklet en stor indføling, og har erfaring med mange forskellige problematikker. Og jeg har nemt ved at skifte imellem dynamiske og meget blide teknikker, alt efter hvad der er behov for.

Ved siden af arbejdet som behandler har jeg siden 1993 fordybet mig i flere forskellige træningsformer: blandt andet tai ji, Chi qung, samt flere forskellige træningsformer udviklet af Body-sds. I 2012 uddannede jeg mig desuden til Hatha Yoga lærer hos Hamsa Yoga.

Jeg oplever at både Body-sds træning, tai ji og yoga har en masse ting til fælles. Blandt andet en udpræget grundighed i forholdt til træningen af en sund kropsholdning. Tilsammen giver det mig et fantastisk udgangspunkt for mit arbejde med mennesker, både på briksen og som instruktør på mine træningshold.

Siden 2008 har jeg udviklet 2 unikke trænings-. og udrensningsforløb: ”Rytmisk Power Udrensning” “og “Op-Tur“, hvor jeg forener elementer fra mine erfaringer som både musiker, terapeut og træningsinstruktør.

Desuden har jeg udviklet en kursuspakke til andre kropsterapeuter, hvor jeg kan dele mine erfaringer indenfor udvalgte områder, som jeg selv har haft glæde af at fordybe mig i.

Sidst men ikke mindst har jeg på det seneste genoptaget mit virke som musiker. Dette har blandt andet mundet ud i udgivelsen af cd’en ”Being Here” i 2012.

tid

 

 

nikolej-bred

Book en behandling hos Nikolej HER