Vi har igennem årene erfaret at healing og energiarbejde kan have en meget forløsende og til tider også kraftfuld effekt på både kroppen, psyken og sindet. Derfor vil vi gerne give arbejdet med energi og healing mere tid, fordybelse og plads. Så nu har du mulighed for at booke rene healings-behandlinger hos både Sonayia og Nikolej.

 

Indledende samtale

I starten af behandlingen bruger vi lidt tid på at tale om hvad du ønsker at heale og hvordan de forskellige ubalancer kan være opstået. Der er faktisk ingen grænser for hvad det kan være. Det kan både være, smerter, misbrug, alle former for sygdomme, gamle destruktive mønstre i både kroppen og psyken, eller problemer i forhold til dine relationer.

Kroppens celler husker alt og cellerne har også evnen til at heale sig selv igen hvis de får de rigtige betingelser. Vi aktiverer din egen healingskraft fra din kerne, via kærligt nærvær igennem vores hænder, lyde, ord og intuition. Og som hjælp bruger vi kroppens forskellige energibaner og centre.

Vi slutter sessionen af med at samle op på, hvad du oplevede undervejs, hvordan det videre forløb kunne være, og hvad du kan gøre for at hjælpe dig selv fremover.

Behandlingen

Healingsbehandlinger kan i princippet godt modtages med tøj på. Men da vi ind imellem inddrager udvalgte behandlingsteknikker fra kropsterapi/massage, anbefaler vi alligevel at du ligger afklædt i trusser/ underbukser. Hvis du ønsker det, kan du beholde undertrøje eller BH på.

Til at starte med ligger du på ryggen med et tæppe over dig. Selve behandlingen kan variere meget fra gang til gang. Ofte vil den dog indeholde blide berøringer, fokus på dit åndedræt, samt specielt udvalgte teknikker til at imødekomme din aktuelle situation.

Ind imellem vil vi også inddrage mere dynamiske former for energiarbejde. Og måske bede dig om at vende rundt på maven, så vi bedre kan behandle din bagside.

 

Varighed

Hele behandlingen varer omtrent 50-60 minutter – men tiden kan varierer lidt fra gang til gang.

 

Resultater

Normalt føles et fantastisk velvære efter en behandling både fysisk og psykisk. Klienter har fortalt at de føler sig mere afslappede, centrerede, nærværende og levende. Og at det de ønskede at heale er lettet, i tydelig udvikling – eller endda forsvundet.

 

Eventuelle bivirkninger

Når kroppens celler heales får energien i og omkring dem en hurtigere frekvens. Og dette kan medføre en udrensning af alt det, som de ikke har brug for mere, både den psykiske hukommelse og de fysiske tungere lag. Derfor kan der opleves bivirkninger som træthed, svimmelhed, let kvalme og humørsvingninger. Her er det vigtigt at du giver plads (tålmodighed og hvile),så kroppen kan arbejde færdigt. Det kan tage alt fra 1-7 døgn eller mere. Normalt mildnes de fysiske symptomer ved at drikke rigeligt med vand de næste 2-3 dage.

Skulle du have særligt behov for en kort afklarende telefonsamtale, er du selvfølgelig velkommen til at ringe eller skrive.

 

tid

Untitled Session00181, beskaaret

 

 

Untitled Session00198, beskaaret

 

Vi tilbyder
Behandling
Kropsterapi
Healingsbehandling
Oliebehandling
Træning
Kurser
Videreuddannelse
Infrarød sauna