OBS! Kun for kvinder 🙂

En Oliebehandling hos Sonayia er dybt afspændende og forløsende for både kroppen og sindet. I en travl hverdag med megen kommunikation kan det være helt fantastisk bare at få lov at lægge sig ned i stilhed eller med beroligende musik og give sig hen til varme omsorgsfulde hænder der stryger spændinger, stress og uro ud af kroppen.

Sonayia har selv fra barnsben fået oliebehandlinger af hendes mor, som dengang uddannede sig til fysioterapeut, og lærte hende mange gode teknikker. Hun har siden også været i Indien og fået en masse ayurvediske behandlinger og fået inspiration her.

Der er noget helt særligt ved at få behandling med varm olie. De lange dybe og blide strøg giver en følelse af at være omsluttet af omsorg og kærlighed og derfor er det nemt at give sig hen og nyde det.

 

Indledende samtale

Første gang du kommer til Oliebehandling indleder vi normalt med en kort samtale. Her kan du fortælle hvordan du har det, og om der er noget særligt du synes er væsentligt at få fortalt. Du har også mulighed for at stille uddybende spørgsmål til hvordan behandlingen foregår.

 

Behandlingen

Behandlingen foregår med ren økologisk opvarmet mandelolie. Du kan efter eget valg få diverse æteriske olier tilsat.

Under oliebehandlingen anbefaler vi at du ligger helt afklædt eller har et par trusser/ underbukser på som godt må få olie på sig. Det er som udgangspunkt hele kroppen der bliver masseret, men du kan også vælge at få masseret bagsiden af kroppen eller et andet område mere grundigt, det aftales før behandlingen går igang.

 

Varighed

Hele behandlingen varer omtrent 50 minutter – men tiden kan varierer lidt fra gang til gang.

 

Resultater

Normalt føles et fantastisk velvære efter en behandling, både fysisk og psykisk. Klienter beretter ofte at de efter en behandling føler sig mere afslappede, centrerede, nærværende og levende.

 

Eventuelle bivirkninger

Når hovedet “slår fra” kan underbevidstheden og kroppens eget healings-system bedre arbejde og derfor kan der indimellem forekomme udrensning af både kroppen og psyken. Nogle kan opleve bivirkninger som træthed, let svimmelhed og kvalme. og humørsvingninger. Her er det vigtigt at du giver plads til og accepterer de føleser og tilstande der dukker op, så vil det hurtigt passerer og dit energi niveau vil stige. De fysiske symptomer kan normalt mildnes ved at drikke rigeligt med vand de næste 2-3 dage.

Uanset hvad du har på hjertet efter en behandling er du altid velkommen til at skrive til Sonayia og anmode om en kort afklarende telefonsamtale eller mailkorrespondance.

tid

 

hoved-500