2-dags træningsworkshop med Nikolej Matthias Foged.

‘360° Power Reboot’ er en invitation til at forkæle dig selv med en forrygende, festlig og også dyb forårsudrensning af både krop, sind og sjæl.

Du indleder med 6 dage på diætkost, hvor du blandt andet udelader alle animalske produkter (kød, fisk, æg, mælk osv), hvede, spelt og stimulanser som kaffe, sukker og alkohol. Til gengæld spiser og drikker du masser af grøntsager, bønner, linser, nødder, ris og quinao og også frisk frugt. Nikolej vejleder dig gerne inden kurset med at sammensætte den helt rigtige diæt for dig.
Herefter mødes vi til 2 intense dage med masser af bevægelse. Vi kommer til at lave både kropsterapeutisk træning, Chi qung, sveddryppende træning til fed musik, Vinyasa, dybe stræk, afspænding og meditation. Programmet er tilrettelagt, så du undervejs får gennemarbejdet hele din krop i et naturligt flow, som samtidig stimulerer udrensning af både muskler, led og dine indre organer.

 

Forløb

Inden kurset vælger du, hvor skrap din diæt skal være. Og du sætter dig også et personligt mål. I god tid inden kurset sender Nikolej dig en mail med info og forslag til, hvordan du kan skræddersy din udrensning.

Seks dage inden kurset starter du på din valgte diæt. Vi anbefaler desuden at du tager et par yoga- og/eller grundtræningsklasser i ugen op til kurset.

På selve workshoppen har du din egen madpakke/juiceflaske med. Vi mødes klokken ca. 8:45 hver morgen, så vi har god tid til at lande og er helt klar til dagens program kl 9:00.

Efter kurset trapper du gradvist op til normal-kost igen over 2-3 dage. Ofte vil et par af ændringerne i din kost dog blive hængende et stykke tid – simpelthen fordi du ikke kan lade være og får masser af energi af det.

Det kræver ingen forudsætninger at deltage. Men det er en god ide, at du er indstillet på løbende at tilpasse træningen ud fra dine egne behov: du er f.eks. velkommen til at sænke (eller hæve) tempoet og intensiteten, drikke lidt vand, eller bare sidde ned et øjeblik – også selvom undervisningen fortsætter.

 

Det praktiske

Forløb: 6 dages diæt efterfulgt af 2 dages træning på diæt.

Dato: Ingen planlagte kurser

Tidspunkt: Søndag kl. 9-16 og mandag kl. 9-15.

Sted: NOR: Nordic Health House, Hejrevej 30, 2400 KBH NV

Antal deltagere: max 28.

 

Pris: 1900 kr.

Kursus