Psoas behandlingFasten er for dig, som vil i bund og starte på en frisk.

Fasten er en dyb og effektiv og frigørende udrensning af alle dine organer, muskler og led. Under Fasten får du både let pulserende Body-sds massage, lymfedrænage, bindevævsbehandling, organmassage, udrensende te’er og infrarød sauna.

 

2 modeller

Du kan vælge imellem 2 typer faste:

1) Luksus Fasten

Her skal du bare læne dig tilbage og tage imod. Din fasteterapeut gør arbejdet for dig!

2) Makker-fasten

Her arbejder i sammen 2 og 2 – naturligvis under kyndig vejledning af en erfaren terapeut.

 

Kursus forløb

Fasten har 3 faser:

Fase 1) Forberedelsen
Fase 2) Fasten
Fase 3) Gradvis optrapning

 

Fase 1) Forberedelse til fasten

Du starter med en diæt bestående af vegansk kost 10 dage før selve fasten. Ved at indlede fasten med en denne diæt minimeres chancerne for, og omfanget af, udrensnings-gener som: svimmelhed, kvalme, hovedpine, smerter i led og muskler, følelsesmæssige ubalancer mm.

Man kan med fordel bruge forskellige udrensende produkter og kosttilskud under hele forløbet. Derved bliver afgiftningen endnu mere effektiv og eventuelle gener kan mindskes yderligere eller endog helt elimineres.
I god tid inden du påbegynder fase 1 modtager du uddybende materiale fra os med en detaljeret kostplan mm.

 

Fase 2) Fasten

Første fastedag afholder du hjemme. De sidste 3 fastedage kommer du på klinikken.

Under Fasten drikker du vand, udrensende te’er, samt grøntsagssafter af rodfrugter (evt. suppleret med udvalgte kosttilskud). Safterne tilfører kroppen vigtige enzymer, vitaminer, mineraler mm., som udover at give dig energi, også bidrager til din udrensning.

Derudover tilføres kroppen under Fasten stor hjælp igennem diverse urter og kosttilskud, som hjælper kroppen med at udskille gamle affaldsstoffer, miljøgifte og tungmetaller.

Programmet er tilrettelagt så vi arbejder med vores organisme som en helhed: vi kommer til at påvirke og udrense både krop, psyke og energisystem.

 

Behandling under forløbet

Den specielle behandling du får under selve fasten, er først og fremmest baseret på pulserende og energigivende bevægelser, der stimulerer lymfesystemet og skaber blodgennemstrømning til alt væv i kroppen. Kombineret med dybe oliestrøg der følger meridianerne, regulerer muskel-ubalancer og skaber flow i energisystemet. Massagen kan til tider være smertefuld og virker dybt forløsende

Organmassage er også en del af forløbet og er yderst effektivt til at afspænde organerne, støtte udrensningen og hjælpe fordøjelsessystemet undervejs.

 

Infrarød sauna

Der vil være mulighed for at komme i infrarød sauna hver dag under kurset. Når du faster sætter du gang i en kraftig udrensning af affaldsstoffer. Hvis kroppen har været stresset og syg i længere tid, vil nyre og lever ikke kunne følge med og derfor genoptager kroppen en del af affaldsstofferne. Saunaen hjælper til at dette ikke vil ske. Læs mere om infrarød sauna her.

 

Lavement

Det anbefales at få et lavement et par gange om dagen under Fasten, typisk morgen og aften. Når kroppen faster, forbrændes store mængder sygt væv og døde celler. Stofferne løsnes og drives ud og fjernes fra systemet via nyre, mave – og tarmsystemet, der fungerer som affaldsskakt.. Normalt vil tarmens bevægelser i samarbejde med bearbejdningen af føden, selv kunne udskille disse giftstoffer. Men nu hvor tarmen er tom vil de naturlige tarmbevægelser næsten ophøre. Dermed er der risiko for, at affaldsstofferne og giftstofferne i tyktarmen igen optages I kroppen. Lavementet hjælper til at skylle alt dette ud, og herved lettes hele processen og fasten bliver en god oplevelse.

 

Fase 3) Opfølgning

Efter de 4 dages faste, starter du langsomt op med den veganske diætkost igen. Diæten efter Fasten fortsætter i alt 10 dage.

Mange oplever at flere af de symptomer, smerter og uvaner de har haft før hele forløbet startede, stort set er forsvundet. Og mange ændrer efterfølgende nogle af deres mindre sunde vaner i retning af en sundere livsstil. Med meget mere energi, overskud og godt humør 

 

Luksus-fasten eller Makker-fasten?

Luksus-fasten: er for dig, som gerne vil kunne slappe af og give dig hen under hele forløbet. Din fasteterapeut tager sig af alt undervejs. På Luksus-fasten er der kun 2 klienter pr. terapeut.

Makker-fasten: Har stort set samme forløb og effekt som Luksus fasten. Den eneste forskel er at du her er sammen med en “makker”. Og i skal selv give hinanden den udrensende massage undervejs. Derfor er den også væsentligt billigere. I bliver naturligvis grundigt vejledt af en erfaren faste-terapeut gennem hele forløbet.

På Makker-fasten har vi normalt plads til max 10-12 deltagere. Kurset afholdes kun med min. 4 deltagere.

 

Hvem kan deltage i en Faste?

Fasten er som udgangspunkt for alle! Men det er ikke noget man skal kaste sig ud i uden grundig vejledning. Så inden du melder dig til anbefaler vi at du taler med en terapeut om din situation, ønsker og behov.

 

Untitled Session00181, beskaaretDet praktiske

Forløb: 10 dages diæt, 4 dages faste og 10 dages diæt.

Tidspunkt: Ingen planlagte kurser

Er i 2 eller flere der er interesseret i at faste sammen, har vi også mulighed for at planlægge et individuelt tilrettelagt fasteforløb med kortere varsel på et tidspunkt vi vælger i fællesskab.

Antal deltagere:

Luksus-fasten: 2, 4 eller 6

Makker-fasten: 4-12

Priser

Luksus-fasten 7000 kr. pr deltager
Makker-fasten  3000 kr. pr deltager

Hertil kommer evt. udgifter til kosttilskud.

Kursus