Indre barn Healing 

Åndedrætsterapi, kropsterapi og energiarbejde

Denne fordybelses dag er for dig som har mod på at møde og heale dit indre barn, så du kan leve dit voksne liv fri for at være styret af begrænsende, uhensigtmæssige overbevisninger og negative følelser. 

Åndedrætsterapi er en unik healingsproces, der gør det muligt at komme i kontakt med og blive bevidst om uforløste tilstande bundet til fortidens traumer. Det er en proces, der er skabt til at udvide oplevelsen af tryghed og støtte, der er essentiel, for at healingen af dit indre barn kan finde sted.

Kropsterapien bearbejder alle de spændinger og blokeringer der er opstået på grund af de negative oplevelser og traumer helt tilbage fra barndommen. Kroppens celler og underbevidstheden husker alt, og det er derfor nødvendigt og meget forløsende at inddrage kroppen i indre barn healing. 

Da vi er 2 erfarne terapeuter og det er en lille gruppe mennesker der er samlet denne dag, får du rig mulighed for at opleve en tryg og støttende verden og blive mødt med kærlighed, og opmærksomhed.

For yderligere info, kontakt Sonayia Norlin på telefon 6168 1523 eller mail: sonayia@kropskultur.dk.

 

Undervisere

Sonayia Norlin og Katrine Nini Enemark

Katrine er åndedrætsterapeut uddannet af Binnie A. Dansby. Hun har været daglig leder af åndedrætsterapeut uddannelsen i Danmark siden foråret 2006. Læs mere på Katrines hjemmeside
 

Dato: AFLYST!

Tidspunkt: Kl. 10:00-17:00

Sted: Nordre Jernbanevej 16A, 3400 Hillerød

Deltagere: minimum 8 og max 10

Pris: 850 kr. inklusiv diverse lækkerier og the

Frokost:  medbringes selv