Neel Fasting har med baggrund i en intensiv tantraproces og en læreproces hos Jes Bertelsen udviklet “vækstcenter Tantraen”. Og dermed gjort nogle af de avancerede værktøjer fra den esoteriske tibetanske buddhisme tilgængelige og brugbare for almindelige mennesker i moderne parforhold med børn, karriere osv.

Vækstcenter tantraen kan videreudvikle parforholdet / samspillet med en partner til et nydelsesfuldt laboratorium, hvor parterne sammen kan udforske grundlæggende sider af livet og samlivet: fra lyset til mørket – fra det instinktive til det hjertelige – fra det erotiske til det åndelige – og alt muligt der imellem.

Du kan læse mere om vækstcenteret i Nørre Snede HER Og om Neel Fasting HER 

 

TANTRA – en introduktion

Dette kursus henvender sig til par og enlige (også LBGTQ), der ikke tidligere har modtaget undervisning i vækstcenterets tantra. Og som har lyst til at udforske både sig selv og samspillet imellem hinanden – både i deres erotiske rum – men også alle de andre fælles rum. Og derved bruge parforholdet / samspillet med en partner som afsæt for fordybelse, gensidig inspiration og fælles vækst.

Vi vil tale om og arbejde med nogle af de stærkeste kræfter, der er på spil i menneskers liv og samliv: de primitive overlevelsesinstinkter, seksualiteten, og emotionernes ild.

Vil vil kontakte både glæden, lysten og de vanskeligere følelser. Både det “lyse” og smukke, og de sider, som vi helst ikke vil mærke i os selv eller hos hinanden. Og søge at udvikle et nærvær til at rumme alt det, der er – og danse med det.

Der vil indgå både parøvelser med partneren (eller en visualiseret partner), bevægelse og meditation. Desuden vil vi ind imellem udveksle erfaringer 2 & 2, 4 & 4 eller med hele gruppen. 

I undervisningen vil indgå både teori, øvelser, sparring og meditation. Alle øvelser laves enten alene, med din partner (eller en visualiseret partner), eller med hele gruppen. Vi lægger stor vægt på at skabe et trygt rum med respekt for individuelle forskelle. Og selvom vi også arbejder med det intime og lystfyldte foregår al undervisning med tøj på.

OBS.
Kurset er IKKE et terapeutisk kursus. Da tantraprocesser går dybt, er det derfor en stor fordel, at du tidligere har bearbejdet evt. traumatisk stof i terapi eller lignende. Da vi begge har en solid terapeutisk baggrund er det dog muligt som supplement og/eller opfølgning til kurset at få både vejledning og terapeutisk opfølgning – individuelt og/eller som par. 

En forudsætning for at deltage som par er, at i begge ønsker at blive sammen.

 

Praktisk info

Tidspunkt: Lørdag 22/8 kl 10-16, samt søndag 23/8 kl 9-16.

Sted: Drivkraftkbh, Bredgade 33A, 1260 Kbh K

Pris pr person: 1550 kr. inkl the og snacks

Undervisere: Nikolej Foged og Sonayia Norlin

 

Øvelse fra bogen “Kærlighed og tantra” med nyt forord af Jes Bertelsen (opr. Kvantespring)

 

Vajrasattva Yab Yum