Indhold

På dette kursus vil du få en dybere teoretisk og praktisk forståelse af 5-element loven.

Vi vil arbejde overordnet med yin/yang begrebet og derefter fordybe os i de enkelte elementer. Vi kommer også omkring elementernes indbyrdes samspil i forhold til årstiderne, organuret og de forskellige typer “mor-barn” relationer.

Du får konkrete værktøjer til både diagnosticering og behandling af de indre organer, meridianerne og organrelaterede muskler. 

 

Nikolej om kurset:

“Den kinesiske måde at kortlægge både verden og kroppen på – og ikke mindst 5-element loven har optaget mig lige siden jeg startede med at træne Tai Ji for 25 år siden. Jeg elsker kombinationen af logik, naturlighed og helhed. Selvom jeg mange gange har tænkt, at ‘nu har jeg forstået hvad det drejer sig om!’, så bliver jeg ved med at opdage nye lag.

5-element loven er som en uudtømmelig kilde af visdom, der bliver ved med at udvikle mig både som behandler og som menneske, hver gang jeg fordyber mig i et hjørne af den. Derfor glæder jeg mig meget til at skulle dele nogle af de værktøjer, jeg selv har fået med de 5-elementer.” 

 

Praktisk info

Tidspunkt: 24/10 2020, Kl. 9-16:00

Adresse: Co/ NOR – Nordic Health House

Hejrevej 30, 3. sal, 2400 Kbh NV

Pris: 1500 kr. (inkl. vegetarisk frokost)

NB. Ved tilmelding til 2 eller flere videreuddannelses-kurser i samme kalenderår kan du få mængderabat. Husk at notere det når du tilmelder dig, hvis du allerede er tilmeldt andre kurser i 2020.

Tilmeld uddannelse