Indhold

Dette kursus henvender sig til dig, som tidligere har modtaget undervisning i frigørelse af nakkens led men som ikke har fået det nok på plads til at kunne bruge det i dine behandlinger endnu. Og også til dig som allerede laver nakkefrigørelser, men godt kunne tænke dig at blive mere sikker og præcis i det, du gør.

Vi vil gennemgå nakkefrigørelsen trin for trin og samle dig op, de steder hvor du går i stå eller mister orienteringen. Og du vil få konkrete øvelser med hjem til at øve din præcision i både diagnose og behandling af nakkens led.

 

Nikolej om kurset:

“Frigørelse af nakken har altid været en del af kropsterapien, som har fået særlig meget opmærksomhed. Ind imellem nok også mere, end den fortjener…

Men ikke desto mindre er det er effektivt værktøj, som kan gøre en afgørende forskel i nogle behandlinger. Derfor glæder jeg mig til at sætte en hel dag af kun til fordybelse i nakken”. 

 

Praktisk info

Tidspunkt:  Søndag den 30/8 2020 kl 9-16

Adresse: Co/ NOR – Nordic Health House

Hejrevej 30, 3. sal, 2400 Kbh NV

Pris: 1500 kr. (inkl. vegetarisk frokost)

NB. Ved tilmelding til 2 eller flere videreuddannelses-kurser i samme kalenderår kan du få mængderabat. Husk at notere det når du tilmelder dig, hvis du allerede er tilmeldt andre kurser i 2020.

Tilmeld uddannelse

 

 

 

nakke-500