Dette kursus henvender sig til dig, som tidligere har modtaget uddannelse i frigørelse af nakkens led og som jævnligt bruger nakkefrigørelse som en del af dine behandlinger.

Du ønsker at fordybe dig yderligere både teknisk og i forhold til din indføling.

Det er desuden en fordel at du allerede har deltaget på vores kursus Nakkebehandling 1.

 

Indhold

Indledningsvis vil vi kort gennemgå nakkefrigørelsens elementer trin for trin for at sikre at vi har det samme afsæt og et fælles sprog. Herefter vil vi dels arbejde med teknikker som vi allerede behersker, for at undersøge, hvor vi ikke er helt præcise i bevægelserne – eller skarpe i vores indføling.

Herefter skal vi arbejde med nye og relativt kraftfulde behandlingsteknikker til nakken. Disse teknikker kan på kort tid ændre nakkens spændingsmønster, så du kan komme ind nogle af de steder, hvor det normalt er svært at få adgang eller at få nakken fri.

Du får desuden konkrete øvelser med hjem til at videreudvikle din præcision i både diagnose og behandling af nakkens muskler og led.

 

Nikolej om kurset:

“Dette kursus er især for nørder som mig selv. Vi vil lade os inspirere af ”den gamle skole”, hvor gentagelse-gentagelse-gentagelse var den lige vej til fordybelse udvikling. Jeg håber derfor at jeg kan inspirere deltagerne til smide deres sikkerhed og rutiner overbord og kaste sig ud på dybt vand. Og fortsætte med at fordybe sig i både øvelser og nye teknikker lang tid efter at kurset er slut.”

 

Se datoer og tilmelding HER