Indhold

Hvordan traumer sætter sig i kroppen: fra reaktion til holdning – og tilbage igen. Hvordan du behandler og genforhandler traumer gennem kropsbehandlinger.

Nikolej om kurset: “Det er en almindeligt kendt floskel at du selv kan ændre din virkelighed ved at ændre den måde, du ser på den. Men i virkeligheden vælger alle mennesker jo til enhver tid det bedst mulige alternativ ud fra netop deres forudsætninger på det givne tidspunkt. Så det er måske mere rigtigt at sige du kan ændre din virkelighed HVIS du kan ændre din måde at se på verden.

På dette kursus vil vi gå bagom de mekanismer, der udløses ved et traume, og som får klienten til at fortolke elementer i sin omverden som faretruende. Og herfra arbejder vi med værktøjer til at gå med klienten ind i cockpittet og ændre på fortolkningen af de gamle oplevelser og finde nye og mere hensigtsmæssige måder at reagere på”.

 

Praktisk info

Tidspunkt: 1. og 2. september 2018, kl 9-16 begge dage.

Antal deltagere: Min 10 og max 12.

Pris: 2900 kr. (inkl. vegetarisk frokost begge dage)

NB. Ved tilmelding til 2 eller flere videreuddannelses-kurser i samme kalenderår kan du få mængderabat. Husk at notere det når du tilmelder dig, hvis du allerede er tilmeldt andre kurser i 2018.

Tilmeld uddannelse

 

 

 

nakke-500