3-dages Treat henvender sig til dig, som ønsker at udrense og fordybe dig både kropsligt, mentalt og psykisk.

3-dages Treat er en pause fra hverdagen, hvor alt fokus er på dig. Det er nemlig meget forskelligt, hvad vi har brug for og hvilken form for udrensning der er den bedste for os. Derfor er dit personlige Treat nøje tilrettelagt ud fra dine behov, ressourcer og eventuelle udfordringer.

Indhold

Hver dag får du en speciel og individuelt tilpasset udrensende behandling (Treat), samt infrarød sauna, guidede indre øvelser og/eller yoga samt meditation. Desuden får du god tid til at hvile, gå ture (Mindfull walking) og restituere og fordybe dig i de fokuspunkter, vi sammen sætter for dit Treat. Herudover får du
inden Treatet hjælp til at sammensætte en udrensende diæt, som du følger de 3 dage. Diæten er nøje afstemt efter dine aktuelle behov og din livssituation.

Forberedelse

Du har en times samtale/behandling med mig senest 3 uger før dit 3-dages Treat, hvor vi finder ud af hvad dine ønsker og behov er, samt hvad du har af ressourcer og eventuelle udfordringer. Og ud fra dette planlægger vi dit personlig Treat.
Nogle har behov for – og vilje til at starte en forberedende ”nedtrapning” til Treatet 2-3 uger før. Det kan være i form af Yoga, indre øvelser – fx med åndedrættet, forberedende kropsbehandling, meditation og/eller kostændringer. Særligt er det vigtigt med god forberedelse, hvis du skal faste eller Juice op til, og under, Treatet.
Det kan også være meningsfuldt for nogle at fortsætte med et eller flere af elementerne i en periode efter Treatet – det kan igen være både kostændringer, øvelser og evt. opfølgende behandling.

Praktisk info

Dato: Tilrettelægges individuelt med deltagerne
Antal deltagere: 1-4.
Sted: Center for kropskultur, Falkevej 24
Behandler: Sonayia Norlin
Pris: 6900 kr
Evt overnatning på klinikken: 175/250 kr. pr nat (dobbelt/enkelt vær.)

For yderlig information skriv til: sonayia@kropskultur.dk