Det er efterhånden længe siden vi sidst har sendt et nyhedsbrev ud. For vi har i et stykke tid haft størstedelen af vores fokus på den private sfære: huskøb, flytning, skoleskift, og en lille familieforøgelse… vores nye kat Simba 🙂

Men selvom vi har været fordybet i det hjemlige, har vi ikke glemt verden udenfor. Vi har lagt masser af fremtidsplaner, der også involverer jer. Og hvor har vi glædet os meget til at dele dem med jer!

Vi håber derfor, at du har lyst til at læse om dem herunder – og også følges med os videre på næste etape – nu med afsæt i vores nye base her i midtjylland.

Nytårskram og rigtig god læselyst!


Nye kliniklokaler i Nørre Snede

Vi føler os meget heldige! Vi har fået mulighed for at leje godt og vel 100 kvm lækre kliniklokaler, kun 10 minutter fra hvor vi bor. Vi satser på at være klar til at tage imod de første klienter allerede i april 2022.

Udover os selv kommer klinikken også til at indeholde vores infrarøde sauna. Desuden håber vi meget at få en lille håndfuld kolleger med – for der bliver rigeligt plads med hele 4 store behandlerrum. Så er du interesseret i et klinik- eller kontorlokale i Nørre Snede, så skriv til Nikolej

Vi har været utroligt glade for vores klinikfællesskab i Vejle! Så selvom det er skønt at kunne åbne klinik så tæt på vores hjem, er det med blandede følelser, at vi må sige farvel til Sct Maria huset.
Derfor er vi også glade for, at vi stadig kan bruge lokalerne ind imellem, både til supervision og videreuddannelser.


Ny supervisionsgruppe i Vejle

Som noget helt nyt tilbyder Sonayia nu supervisionsgrupper for uddannede kropsterapeuter. I første omgang starter hun en gruppe op i Vejle. Men er efterspørgslen stor nok, kommer hun også gerne til Kbh. Gruppen følges ad i minimum et år, hvor de mødes 4 gange til fælles- og individuel supervision, samt for at sparre indbyrdes. Første mødegang er søndag den 8/5.
Skriv til Sonayia hvis du gerne vil vide mere.


Planlagte kurser og videreuddannelser i 2022

9+10/4 – Tantra intro kursus i KBH
24/4 – Kæber-ører-hals videreuddannelse i KBH
7/5 – Åbning og healing af det indre rum videreuddannelse i Vejle
8/5, 28/8, 4/12, + 12/2 2023 – Supervisionsgruppe i Vejle

Oversigt og hold og tilmelding HER


Nye træningsvideoer

Under de første Coronanedlukninger eksperimenterede vi med nogle træningsvideoer – filmet på et badeværelse eller i et sommerhus med en mobil..
Videoerne blev trods det “håndholdte” udtryk taget så godt imod at Nikolej nu har lavet nogle flere. Og et par af dem har vi i anledning af nytåret lagt frit tilgængelige på YouTube indtil påske. Du kan finde dem via nedenstående links:
17 min, Grundtræning
Fuld Grundtræning (47 min)
2 udvidende og sammentrækkende øvelser (19 min)


Nye tider i online kalenderen

Der er nu åbnet op for nye tider online i både Kbh og Vejle, samt enkelte i Nørre Snede.
Du kan se og booke tiderne HER

Særligt for Nørre Snede:
Indtil vi flytter ind i vores nye klinik den 1/4 er der kun et mindre antal tider tilgængelige online. Så ønsker du tid i Nørre Snede er du velkommen til at skrive til Sonayia  eller Nikolej, så finder vi en tid til dig.

Afbudsliste:
Husk at du også kan skrive dig på vores online afbudsliste. I disse Coronatider er det ikke sjældent, at en booket tid bliver ledig med kort varsel.


Body All Mind uddannelse i Århus

I efteråret 2021 tog Sonayia imod det første hold elever på Body All Mind kropsterapeutuddannelsen i Århus. Fantastisk at denne fede uddannelse nu også har åbnet op her i det jyske. Og dejligt for os, at Sonayia som en af de to hovedlærere, nu kun har godt en times kørsel til arbejde.
Du kan læse mere om uddannelsen HER