Solen skinner og varmen luner, samtidig med at bladene falder. Lys, varme og samtidig tiltagende mørke. Efteråret er altid en tid med kontraster og overgange.

Overgange kan både pirre den nysgerrige side i os og skræmme den mindre trygge side med uundgåelige skift og slip af det kendte. Særligt dette valg-efterår med fokus på de åbenlyse og tiltagende ubalancer og kriser – både globalt og nationalt – bliver fronterne trukket skarpere op. Og vores overlevelsesinstinkter får naturligt mange af os til at være forsigtige og holde lidt igen.   

I vores eget liv har der de sidste 2 år været så mange skift og slip, at usikkerheden nærmest er blevet “hverdag” for os. Vores kroppe har reageret naturligt, intelligent og afstemt efter situationen – præcis som de skal. Med ekstra doser kortisol (langtidssstresshormoner) og ind imellem også med træthed og opsparet behov for mere hvile og restitution.

Derfor er det ekstra dejligt for os at vi nu kan nyde, at flere store projekter er sejlet sikkert i havn. Med fødderne tilbage på sikker grund kan vi nu igen tilbyde gode, gamle og velkendte ting, som støtter tidens behov for ro, balance og fordybelse, krydret med muligheder for empatisk udvikling.

Efterårsprogrammet byder på Infrarød sauna, afspændende musik, og kurser med fokus på kontakt, healing og indre rummelighed. Vi håber at du vil læse med og måske finder noget, der passer til dig.


25 % Åbningstilbud

  • 25% for nye klienter på første behandling resten af 2022
  • 25% på Infrarød Sauna resten af 2022 

Læs mere om tilbuddene https://kropskultur.dk/kontakt-2/priser-2


Being Here er gået online

Efter mange år som boomer-cd er Nikolej´s indspilning med afspændende klavermusik endelig gået online. Du kan finde den på de fleste musik-platforme – fx på Spotify.


Kurser for kropsterapeuter

Sonayia kommer til KBH hele to gange inden jul. 3/12 byder hun velkommen på et helt nyt kursus med særligt fokus på hendes unikke måder at kombinere klassisk kropsterapi med healende energibehandling. Læs mere HER


Tantra kurser

Vi har nu afholdt Tantra intro kurser i en årrække. Derfor kommer nu naturligt behovet for at gå dybere. Første skridt på denne rejse bliver i marts 2023 på vores nye hjemmebane i Nørre Snede. Forhåbentlig med Neel Fasting som gæsteunderviser lørdag formiddag.

Læs mere om fordybelsesweekenden HER


Infrarød Sauna

Årh, hvor er det altså fedt endelig at kunne invitere jer ind i vores goe gamle og smukke sauna igen! Saunaen har fået sit helt eget rum i vores nye klinik – og med let adgang til klinikkens brusebad. Vi håber du vil komme forbi og nyde den 😀

Læs mere HER


Ledige behandlerrum og overnatning

Vores nye klinik byder på flere m2 end vi selv kan fylde ud. Udover vores egne behandlerrum, har vi et køkken/møderum og et rum til vores infrarød sauna, samt hele 2 ekstra rum, der kan bruges til fx kontor/klinik samt til overnatning. En del har allerede overnattet på klinikken i forbindelse med kurser på Vækstcenteret og meldt meget positivt tilbage.

Så mangler du et rum i Nørre Snede til samtaleterapi, massage, kontor eller overnatning, så kontakt os på info@kropskultur.dk


Nye behandlingstider i KBH

Vi har nu åbnet for booking af behandlinger i KBH i januar-marts 2023. Du kan finde de nyåbnede tider HER