Jeg er født i marts 1975 og er vokset op i København. Jeg er gift med Nikolej Foged, og vi har tre drenge sammen. Jeg blev færdigudannet som kropsterapeut ved Body-sds i 2003 og har behandlet og undervist lige siden.

Behandlingerne

Udover de pulserende og frigørende Body-sds teknikker, bruger jeg også forskellige former for energiarbejde. Jeg healer via min intuition, mit nærvær og mine hænder på flere forskellige måder, og indimellem også ved hjælp af visualiseringer. Dét der er mit primære arbejde, er at skabe et trygt rum, hvor du kan finde dine ressourcer til at modtage hjælp og i sidste ende at være med til at heale dig selv fra din egen essens og potentiale.

Min oplevelse er, at vi alle rummer essensen til at heale os selv. Og hvis vi får hjælp til at finde vores indre rum og blive hjemme i os selv, har vi chancen for at møde ressourcerne, kærligheden og styrken, så det bliver muligt. Herfra kan vi så frigøre os fra gamle ubevidste og bevidste overbevisninger og mønstre, som har styret vores liv uhensigtsmæssigt. Så vi endelig kan leve det liv, vi er her for og gøre det, vi ønsker fra hjertet.

Udrensning

En af vejene til et bedre liv, er at få renset grundigt ud, både fysisk og psykisk. Jeg har prøvet adskillige former for udrensning og har været vejleder på flere forskellige udrensningsforløb og har på den måde gjort mig erfaringer, som jeg bruger, når jeg guider enkeltpersoner, eller har forløb og kurser. Der findes ikke nogen facitliste på, hvordan den bedste udrensning er, da den kan være meget forskellig fra person til person. Derfor er alle mine kurser og forløb tilrettelagt sådan, at alle kan være med. Det vigtigste for mig er, at hver enkelt person kommer igennem med fornyet energi, en større bevidsthed, både kropsligt og psykisk, og mod på at ændre de ting i deres livsstil, som de ønsker. Jeg har afholdt udrensningskurser løbende siden 2003.

Træning

Uden mad og drikke duer kroppen ikke. Men i den sætning mangler der noget, nemlig bevægelse! Yogaen og den terapeutiske træning ligger mit hjerte meget nært. Særligt fordi jeg oplever hvor vigtigt det er at få muligheden for selv at gøre en forskel i hverdagen. Havde det ikke været for disse to træningsformer havde jeg ikke kunne holde til tre børn, eller det fysisk, mentalt og æterisk krævende arbejde, det til tider kan være at behandle. Udover det fysiske velvære efter træningen, er der også den dejlige følelse af lethed i sindet. Når jeg underviser er mit fokus: Kærligt nærvær, ledcentrering, og kropsbevidsthed.

Videreuddannelse

For mig er det vigtigt både at være elev og underviser. At lære nyt, blive inspireret og udvikle mig igennem hele livet. Derfor har jeg løbende taget kurser – bl.a. indenfor Vækstcenter tantra, energiarbejde og meditation hos Neel Fasting, Helen Gamborg på Vækstcenteret.

I 2017-2018 tog jeg desuden en uddannelse indenfor intuitions træning og clairvoyance (Presence) hos Birgitte Pragst .

Med hensyn til at få mulighed for at videregive den viden og erfaring, jeg har gjort mig igennem årene, har jeg gennem årene både undervist på Body-sds grunduddannelsen og på vores egne videreuddannelsesforløb. Siden 2018 har jeg også været lærer på Body All Mind – en 2 årig kropsterapeut uddannelse.

Senest er jeg i 2019 begyndt at udvikle en række nye videreuddannelseskurser og workshops med temaer som: Indre barn healing, healing generelt, tantra, intuitionstræning og visualisering.

Mine mentorer og inspirationskilder:

Jes Bertelsen, Neel fasting, Helen Gamborg, (vækstcentret), tantra og praksis.

Irene Engelbrecht, tai chi, energiarbejde, drømmetydning og praksis

Ole Kåre Føli og Bengt Andersen (Body-sds)

Simon Krohn og Soham Johansen (Hamsa, anusara inspireret Yoga)

Metthe Christensen, (Biopati, kinesiologi, ayuveda, pilates)

Nanna Stiegel, Frede Damgaard og Andreas Moritz, ernæring og udrensning.

Dorit Toftekjær psykoterapeut, chok traume terapeut

Birgitte pragst, Clairvoance, intutiv træning.

Sine Pares, intuitiv frekvens healing

Min mand og børn – livet, døden og alt det imellem.