Samtale

Første gang du kommer til behandling, indleder vi normalt med en kort samtale. Her kan du fortælle, hvordan du har det, og om der er nogen særlige problemer eller emner, du synes er væsentlige at få fortalt. Ofte samtaler vi også under behandlingen – både for at blive klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig. Og som en del af selve behandlingen.

Behandlingen

For at behandlingen bliver så god som mulig, er det bedst, at du ligger afklædt i trusser/ underbukser. Hvis du ønsker det, kan du beholde undertrøje eller BH på. Til at starte med ligger du på ryggen med et tæppe over dig. Selve behandlingen kan variere meget fra gang til gang. Ofte vil den dog indeholde pulserende massage og mobiliserende led-bevægelser af det meste af kroppen, fokus på dit åndedræt, uddybende samtale, samt specielt udvalgte teknikker til at imødekomme din aktuelle situation.

Cirka halvvejs i behandlingen vender du rundt på maven, så vi bedre kan behandle din bagside også. Indimellem afrundes behandlingen også med en Body-sds ledfrigørelse af din ryg, lænd og nakke.

Psykisk / fysisk

I løbet af behandlingen vil du nogen gange opleve, at vi snakker om det psykiske, såvel som det fysiske liv, som lige vigtigt, fordi smerter i det psykiske kan skabe problemer i det fysiske og omvendt. Og indimellem inddrager vi også decideret samtaleterapi.

Energiarbejde

Energiarbejde eller ”healing” kan i samspil med de øvrige behandlingsteknikker have meget positiv og kraftfuld effekt. Derfor inddrager vi somme tider også healing i vores behandlinger. Healingsteknikkerne kan varierer fra blid og rolig berøring til mere dynamisk behandling.

Varighed

Hele behandlingen varer omtrent 60 minutter – men tiden kan varierer lidt fra gang til gang.

Resultater

Normalt føles et fantastisk velvære efter en behandling både fysisk og psykisk. Klienter beretter ofte, at de føler sig mere afslappede, centrerede, nærværende og levende.

Eventuelle bivirkninger

Indimellem vil du dog også kunne opleve bivirkninger som træthed, svimmelhed, lettere ømhed og humørsvingninger. Enkelte får også forbigående udrensningssymptomer som af kvalme, hovedpine, udslæt, eller ildelugtende urin eller afføring. Udrensningssymptomer kan normalt mildnes ved at drikke rigeligt med vand 2-3 dage.

Blå mærker forekommer meget sjældent, men hvis bindevævet er meget dårligt kan det ske, at en klient får et blåt mærke, som dog hurtigt vil forsvinde og ikke give nogen mén.

Hvis du får en efterreaktion på behandlingen, er du altid velkommen til at skrive til os og anmode om en kort afklarende telefonsamtale. En gang imellem vil vi så anbefale en hurtig efterfølgende behandling som opfølgning.

tid