Online kropsterapi – Beskrivelse

En “Online kropsterapi” session foregår med videoopkald på messenger, så vi kan se dig. Bruger du et headset, skal du kunne bevæge dig relativt frit.

Sessionen varer 60 minutter i alt:

 • Du indleder med cirka 15 minutters opvarmende træning. Du kan enten træne på egen hånd efter denne Youtube video, eller blive guidet online af os.
 • Efter træningen har vi en kort indledende samtale om, hvordan du har det, hvilke emner/udfordringer, vi skal fokusere på, samt om der er nogle særlige hensyn, vi skal tage højde for. 

Herefter kan behandlingen tage flere retninger. Vi arbejder altid med flere af nedenstående “spor”. Og normalt overlapper de hinanden. Ofte inddrager vi alle elementer i følgende rækkefølge: 

 1. Målrettede øvelser: Vi guider dig ind i yogalignende øvelser og stræk, der åbner og aktiverer dybere til udvalgte steder i din krop. Undervejs guider vi også dit åndedræt.
 2. Sanserne: her fokuserer vi især på dine sansninger i kroppen – og bruger dem til at øge kontakten til udvalgte områder eller tilstande, og bearbejde evt. spændinger og blokeringer.
 3. Det psykiske: Undervejs støtter vi dig i at mærke ind i følelsesmæssige tilstande, som enten er en del af fokus for behandlingen, eller som bare opstår spontant undervejs.
 4. Visualisering: Ind imellem bruger vi billeder og billedsprog til at arbejde kreativt med de tilstande, der dukke op i behandlingen. Et eksempel herpå kan være kontakt til et “Indre barn” eller “indre rum”
 5. Stilhed: kortere tidsrum med meditativ stilhed, hvor du får mulighed for at fordybe behandlingen imens du ligger i et stræk, laver en åndedræts-øvelse eller bare slapper helt af.
 6. Det mentale: Undervejs og især afslutningsvist taler vi rundt om emnet for behandlingen fra forskellige perspektiver. Til sidst afrunder vi med at samle trådene fra de spor, vi har fulgt. Og giver dig evt nogle øvelser, som du med fordel kan bruge derhjemme, til at støtte din egen proces.

Rammerne

Da behandlingen finder sted hjemme hos dig selv, stiller det nogle særlige krav til både os og til dig som modtager. For eksempel står du nu selv 100% for rammerne omkring behandlingen.

Tid

Vi anbefaler, at du afsætter lidt ekstra tid (20-30 min.) både før og efter din Online session. Dette giver dig ro til både at indstille dig på at åbne op, og tid til at lande bagefter, inden du skal videre. 

Sted

 • Lokale med ro, behageligt gulv (fx træ eller tæppe), og plads til at du kan både sidde, stå og ligge ned.
 • Internet med webcam og evt headset + telefon! Hvis internet forbindelsen pludselig smutter, kan vi stadig nå hinanden via telefonen.
 • Sørg for, at du ikke kan blive forstyrret af hverken telefoner, børn, arbejde eller andet…

Udstyr

Jo bedre udstyret dit “behandlerrum” er, jo flere værktøjer kan vi tage i brug!

 • Du skal som minimum have: Yogamåtte, tæppe, pen og papir, samt drikkedunk med vand
 • Evt ekstra udstyr: Foamroller, lille massage bold, yogablok, yogarem og træningselastik

Eventuelle bivirkninger

Ligesom efter en almindelig kropsterapi vil du ind imellem kunne opleve bivirkninger som træthed og humørsvingninger, samt forbigående fysiske symptomer som ømhed, prikken, kvalme, svimmelhed eller hovedpine.

Hvis du får efterreaktioner, er du altid velkommen til at skrive til os og anmode om en kort afklarende telefonsamtale. Evt. vil vi så anbefale en hurtig efterfølgende Online kropsterapi som opfølgning.

 

Priser for online kropsterapi

45 minutter: 650 kr. (Hvis du indleder behandlingern med opvarmende træning på youtube.)

60 minutter: 850 kr. (Hvis du indleder behandlingen med en personlig træning)

Book tid

Kontakt os på mail. Skriv gerne både din mailadresse og dit mobil nummer.

Sonayia Norlin: sonayia@kropskultur.dk

Nikolej Foged: nikolej@kropskultur.dk