Positive effekter på både krop og psyke

En infrarød sauna hjælper din krop til at rense grundigt ud – helt ind på celleplan! Mange bruger den også som smertelindring. Herudover er det bare behageligt at gå i infrarød sauna og det giver et stort velvære. Infrarød sauna er fantastisk som supplement til behandling og udrensning, med masser af positive effekter på både krop og psyke.

 

Inden behandling

Saunaen varmer kroppen op og afspænder dig, så du kan få endnu mere ud af din behandling.

 

Efter behandling

Saunaen støtter den udrensning, som behandlingen har igangsat. Samtidig er det en behagelig måde at ”fordøje” inden du skal hjem.

 

I forbindelse med faste/udrensning

Under en udrensning renses utrolig mange affaldsstoffer ud som kroppens organer og væv afgiver til blodet. Saunaen fjerner eller tager det værste af udrensnings-symptomerne.

 

OBS! Medbring selv 1-2 håndklæder, når du skal i saunaen.

 

tid

 

 

Sauna hos Body-sds Halsnæs, beskaaret

Vi tilbyder
Behandling
Træning
Kurser
Videreuddannelse
Infrarød sauna

 

5 gode spørgsmål og svar om Infrarød sauna

 

1. Hvad hvis jeg normalt ikke bryder mig om at gå i sauna?

Mange mennesker bryder sig ikke om at opholde sig i en normal sauna – det er for varmt, fugtigt, og smertefuldt. Infrarød Sauna er helt tør og bliver ikke varmere end 65 grader, hvilket gør at det er muligt at sidde i saunaen meget længere end i en normal sauna. Og lungerne tager ikke skade i den tørre luft. Det er ligefrem muligt at læse, høre musik, meditere eller bare ligge og slappe helt af.

 

2. Hvad betyder ”infrarød”?

”infra-rød” betyder  ”mørkere end rødt”. Og da rød er den ”mørkeste” farve, det menneskelige øje kan se, er infrarødt lys ”usynligt” for os mennesker. Størstedelen af solens lys er også infrarødt lys, den del af solen som varmer ikke den der brænder huden brun.

 

3. Hvordan virker en Infrarød sauna?

En infrarød sauna er en ”kasse” med lys-paneler indeni, der udsender infrarødt lys – deraf navnet. Du kan mærke lyset som varme, hvis du holder hånden hen foran et lys-panel i saunaen.

 

4. Hvordan renser en Infrarødsauna min krop?

Når du sidder i en infrarød sauna begynder du at svede – i starten måske kun lidt, men efter nogle gange begynder sveden at løbe i en lind strøm. Og til forskel fra i en almindelig sauna, virker infrarødt lys også på celleplan – dvs. at dine celler også sveder. Du renser altså ud helt ind på celleplan.

Test har vist at man sveder langt flere affaldsstoffer som tungmetaller, pesticidrester, ptalater og andre “miljøgifte” ud i en infrarød sauna. Derfor blev infrarød sauna f.eks. anvendt til nogle af de forgiftede ofre efter ulykken med World Trade Center i USA.

 

5. Hvornår kan jeg bruge infrarød sauna?

Når som helst du har lyst!