Denne forlængede weekend er for par og enlige, som allerede er blevet introduceret til tantra – enten hos os, på vækstcenteret eller hos andre, der modtager supervision af Neel Fasting. Dagene afholdes enkeltvist.

Vi vil fordybe os i en eller flere af 3 stærke kræfter, der er på spil i alle menneskers liv og samliv:

  • De primitive overlevelsesinstinkter, som kører automatisk med os alle lige under overfladen.
  • De polære spændinger mellem kønnene – og imellem alle mulige andre modsætningspar.
  • Og “emotionernes ild” – den energi og det følelsesmæssige drama, der udspiller sig inden i os, imellem os og rundt på hele planeten hver eneste dag – og nat.

Vi vil forsøge at møde det hele (lidt ad gangen), være i stue med det, udfordre det og bevæge os med det – både i overført betydning og helt konkret. Der vil undervejs indgå både parøvelser, bevægelse både med og uden musik, og meditation. Desuden vil vi indimellem udveksle erfaringer 2 & 2, 4 & 4 eller i fællesskab. Hver gang vil der også være plads til spørgsmål – både afklarende og konkrete spørgsmål i forbindelse med jeres egen praksis.

Alle øvelser laves enten med din egen partner, alene, eller med hele gruppen. Vi lægger undervejs vægt på at skabe et trygt rum med respekt for individuelle forskelle og grænser. Selvom vi også arbejder med det intime og lystfyldte foregår al undervisning med tøj på.

OBS. Selvom vi bevæger os ind på områder, som kan rumme problematisk – og potentielt traumatisk stof, så er vores tilgang på kurserne ikke terapeutisk. Derfor er det en stor fordel, at du/I har bearbejdet eventuelt traumatisk stof i terapi. Og samtidig er indstillet på, at der indimellem kan dukke ting op til overfladen på kurserne, som har brug for yderligere terapeutisk bearbejdning.

En forudsætning for at deltage som par er desuden, at I begge ønsker at blive sammen. 

 

Program

Fredag 10-13 + 16-19 Undervisning

Lørdag 09-13 + 16-19 Undervisning

Søndag 09-13 + 15-16:15 Undervisning

Samt åbne meditationer 08:10-8:35 + 21:10-21:35/22:00

fælles måltider (kan tilvælges)

Frokost kl 13 (fre, lør, søn) Aftensmad kl 19 (fre, lør)


Sted
Solbakkevej 15, Nørre Snede

Pris

Pr. person: 2550 kr.
Evt forplejning: 400 kr.

Undervisere
Sonayia Norlin og Nikolej Foged

Se datoer og tilmelding HER

Evt. overnatning

Ønsker du/i overnatning i Nørre Snede, så kontakt os for en liste med mulige steder – der er en del 🙂

Læs mere om de 3 temaer herunder:

Om instinkter og kærlighed

Vores dybeste overlevelseskræfter – den store del af os selv, vi har tilfælles med langt de fleste andre dyr på planeten. Vi vil vove at træde lidt ind i de upersonlige og hjerteløse dele af os selv, og møde dem med både vågenhed, hjerte og humor.

Og derigennem også kontakte hele den enorme ressurse, der ligger i vores drift for at overleve og formere os – både som individ og som art.

Det er dette lag, som vi i vækstcenter tantraen ofte omtaler som “Det sorte niveau”. Her er vores forskelle som fysiske køn særligt tydelige. Men samtidigt er vi på forunderlig og balanceret vis også fuldstændig lige. Her er ikke nogen potentiel opdeling i bøddel og offer. Men blot to stærke og indbyrdes forbundne kræfters dans om og med hinanden.

Om Polariteternes dans

Det, at være født som ét fysisk køn: nemlig en “han” eller “hun”. Vi vil udforske konsekvenserne af at være kønnede væsener på flere planer. Og mærke hvilke dybe ressurser henholdsvis det ene og det andet køn er skabt af og trækker på.

Undervejs vil vi også prøve at “skifte” køn, for at få en dybere indsigt i, hvordan “det andet køn” oplever sig selv i verden og i mødet med andre. 

OBS! Kurset henvender sig også til homoseksuelle, transkønnede og andre, som ikke føler sig helt “hjemme” i den klassiske kønsopdeling. Perspektivet er, at vi dybest set alle rummer begge køn og kan udfolde dem i varierende grad afhængig af både lægning og individuelle valg. Og at det, at udforske både den ene og den anden ekstrem i os selv øger mulighederne for gensidig forståelse, samspil og fredelig sameksistens alle køn imellem.

Om Emotionernes ild

Alle de følelser, fantasier og dramaer, der har det med at løbe afsted med os – både i meget af vores vågne tid – og også i drømme.

Stærke følelser gemmer også på stærke kræfter. Og dermed på et stort og ofte ikke fuldt udnyttet potentiale. Desuden har alle de følelser,  som vi ikke er så begejstrede for og dermed forsøger at holde lidt på afstand, det med at snige sig ind af bagdøren, køre rundt med os og udspille sig som gentagne dramaer, der søger forløsning i både opspænding og udladninger.

Derfor vil vi gradvist udfordre nogle af de lidt svære følelser og invitere dem op til dans – både alene og i samspil med vores partner. Dog hele tiden med respekt for, at der kan ligge terapeutisk stof, som endnu ikke er klar til at blive leget med i denne form.

Vi vil også arbejde med metoder til at “rumme” følelser hos os selv og hinanden, og til potentielt at transformere følelserne til energi eller endda nydelse 🙂