Dette kursus henvender sig til par og enlige (også LGBTQ), der ikke tidligere har modtaget undervisning i tantra enten hos os, på Vækstcenteret, eller hos andre der har modtaget undervisnings-supervision i Vækstcenterets tantra.

Du har lyst til at udforske dig selv og samspillet med en partner – både i det erotiske rum, men også alle de andre fælles rum. Og derved bruge parforholdet / samspillet med en partner som afsæt for fordybelse, gensidig inspiration og fælles vækst.

Vi vil tale om og arbejde med nogle af de stærkeste kræfter, der er på spil i menneskers liv og samliv: de primitive overlevelsesinstinkter, seksualiteten, og emotionernes ild.

Vil vil kontakte både glæden, lysten og de vanskeligere følelser. Både det “lyse” og smukke, og de sider, som vi helst ikke vil mærke i os selv eller hos hinanden. Og søge at udvikle et nærvær til at rumme alt det, der er – og danse med det.

Der vil indgå både parøvelser med partneren (eller en visualiseret partner), bevægelse og meditation. Desuden vil vi indimellem udveksle erfaringer 2 & 2, 4 & 4 eller med hele gruppen. 

I undervisningen vil indgå både teori, øvelser, sparring og meditation. Alle øvelser laves enten alene, med din partner (eller en visualiseret partner), eller med hele gruppen. Vi lægger stor vægt på at skabe et trygt rum med respekt for individuelle forskelle. Og selvom vi også arbejder med det intime og lystfyldte foregår al undervisning med tøj på.

OBS:
Kurset er IKKE et terapeutisk kursus. Da tantraprocesser går dybt, er det derfor en stor fordel, at du/I tidligere har bearbejdet evt. traumatisk stof i terapi eller lignende. Da vi begge har en solid terapeutisk baggrund er det dog muligt som supplement og/eller opfølgning til kurset at få både vejledning og terapeutisk opfølgning – individuelt og/eller som par. 

En forudsætning for at deltage som par er, at I begge ønsker at blive sammen.

Se datoer og tilmelding HER

Øvelse fra bogen “Kærlighed og tantra” af Jes Bertelsen (opr. Kvantespring)
Vajrasattva Yab Yum