Indhold

På dette kursus vil du få en dybere anatomisk og psykologisk forståelse af hele bækkenområdet, samt korsben, haleben og S/I leddene. Desuden vil vi arbejde i dybden med både ”gamle” og nye behandlings-teknikker.

“Bækken og korsben” bygger videre på indholdet fra vores andet kursus “Psoas og Lyske“. Derfor anbefaler vi, at du har taget dette kursus først. Men det er ikke noget krav.

Nikolej om kurset:

“Bækkenområdet er sæde for både rodchakraet (dvs. vores fysiske manifestation og vores jordforbindelse), vores forplantningsorganer og dermed vores egenart som køn og vores sexualitet, og ikke mindst hele bunden af rygsøjlen, som vi i vores behandlingssystem jo har specialiseret os i at arbejde med.
Området har i mange år været et sted på kroppen, hvor jeg selv følte, at jeg som behandler, manglede både dybere forståelse og flere teknikker. Gennem praktisk erfaring og med udviklingen af Psoas og Lyske kurset er jeg kommet denne forståelse et stort skridt nærmere. Det er den forståelse, jeg på dette kursus vil dele med jer og her vi går helt tæt på kernen af os selv, som fysiske væsener.”

 

Se datoer og tilmelding HER