Indhold

Energi er ofte noget, vi forholder os til enten teoretisk: vi lærer fx at den løber i meridianer i kroppen – eller også forholder vi os til virkningerne af energi: når vi arbejder langs en meridian, så påvirker vi også det organ, som meridianen er forbundet med.

Eller også forbinder vi energi med “healing” – noget med at vi kan påvirke energien og dermed både krop, psyke og det mentale ved blot at holde på nogle punkter – eller endda lidt udenfor kroppens overflade.

På dette kursus vil vi fokuserer på at gøre energi-begrebet håndgribeligt. Vi vil først skelne mellem forskellige slags energi, og derefter primært fokusere på den energi, som ligger både indeni og lige udenom kroppen – den såkaldt “æteriske” energi.

Vi vil arbejde med at mærke energien helt konkret – både i os selv – og hos klienten. Og vi vil træne både at lade energien arbejde selv, men også at påvirke og bevæge den: med hænderne og med vores opmærksomhed.

Nikolej om kurset:

“De sidste par år har jeg kunnet mærke energi forskellige steder i min krop næsten alle mine vågne timer i døgnet. Indimellem kun svagt og hvis jeg gav det opmærksomhed. Andre gange mere påtrængende og insisterende.

Derfor har min opmærksomhed naturligt også kredset mere omkring energi-aspektet i mit arbejde med klienter. Ved bevidst at arbejde med “energikroppen” oplever jeg, at både min egen fysiske træning og mine fysiske behandlinger får et løft – det er som at cykle med vinden i ryggen: jeg “ser” og mærker klienten tydeligere, og nærværet stiger.

Dermed bliver behandlingerne også både mere forskellige, dybere og mere præcise. Og jeg får lov til mere – men på en blød og samarbejdende måde.

Jeg håber med dette kursus at kunne hjælpe andre behandlere til at få en lignende oplevelse af større tydelighed i deres kontakt til energi – både i dem selv og hos deres klienter.

 

Se datoer og tilmelding HER