3 dages Treat

Læs mere om 3 dages Treat i Nørre Snede

3-dages Treat henvender sig til dig, som ønsker at udrense og fordybe dig både kropsligt, mentalt og psykisk.

3-dages Treat er en pause fra hverdagen, hvor alt fokus er på dig. Det er nemlig meget forskelligt, hvad vi har brug for og hvilken form for udrensning der er den bedste for os. Derfor er dit personlige Treat nøje tilrettelagt ud fra dine behov, ressourcer og eventuelle udfordringer.

Indhold

Hver dag får du en speciel og individuelt tilpasset udrensende behandling (Treat), samt infrarød sauna, guidede indre øvelser og/eller yoga samt meditation. Desuden får du god tid til at hvile, gå ture (Mindfull walking) og restituere og fordybe dig i de fokuspunkter, vi sammen sætter for dit Treat. Herudover får du inden Treatet hjælp til at sammensætte en udrensende diæt, som du følger de 3 dage. Diæten er nøje afstemt efter dine aktuelle behov og din livssituation.

Forberedelse

Du har en times samtale/behandling med mig senest 3 uger før dit 3-dages Treat, hvor vi finder ud af hvad dine ønsker og behov er, samt hvad du har af ressourcer og eventuelle udfordringer. Og ud fra dette planlægger vi dit personlig Treat.

Nogle har behov for – og vilje til at starte en forberedende ”nedtrapning” til Treatet 2-3 uger før. Det kan være i form af Yoga, indre øvelser – fx med åndedrættet, forberedende kropsbehandling, meditation og/eller kostændringer. Særligt er det vigtigt med god forberedelse, hvis du skal faste eller Juice op til, og under, Treatet.

Det kan også være meningsfuldt for nogle at fortsætte med et eller flere af elementerne i en periode efter Treatet – det kan igen være både kostændringer, øvelser og evt. opfølgende behandling.

DETALJER

Dato:

Tilrettelægges individuelt med deltagerne

Tidspunkt: 

  • Dag 1+2: 09:00 – 19:00
  • Dag 3: 09:00- 16:00

Pris:

6900 kr. pr person

Evt overnatning:

175/250 kr. pr nat (dobbelt/enkelt vær.)

____________________

 

STED

Center for kropskultur, Falkevej 24, Nørre Snede

Behandler:

Sonayia Norlin

Antal deltagere:

1-4 personer

For yderligere info:

skriv til sonayia@kropskultur.dk

Tilmelding, betaling og afbudsregler

Tilmelding og betaling

  1. Du tilmelder dig via formularen her på hjemmesiden.
  2. Du modtager en mail, hvori der står, om der er plads på holdet eller ej – og med betalingsoplysninger. (Hvis du ikke modtager en mail i løbet af 4 hverdage, skal du tjekke, om du har oplyst den rigtige email adresse og evt. spamfilteret i dit mailprogram)
  3. Når du har betalt, modtager du en kvittering og du ved, at nu er du på holdet.
  4. Betalingsfristen er opgivet i mailen, hvis du ikke har betalt inden for betalingsfristen, anses din tilmelding som annulleret.

Afbudsregler

  • Ved afbud mere end 1 måned før kursusstart returneres kursusafgift minus 10 % til administration.
  • Herefter er tilmeldingen bindende. Der kan kun meldes afbud på e-mail: info@kropskultur.dk.
  • Bemærk: Din tilmelding er personlig og ikke kan overdrages til andre.

Tilmeld dig

Øvrige kurser

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.