Tantra – Introweekend

Tantra – Introweekend

Du har lyst til at udforske dig selv i samspillet med en partner – både i det erotiske rum, og alle de andre fælles rum. Og derved bruge parforhold og polaritet som afsæt til fordybelse, gensidig inspiration og fælles vækst.

På dette tantrakursus vil vi arbejde med nogle af de stærkeste kræfter, der er på spil i menneskers liv og samliv: de primitive overlevelsesinstinkter, seksualiteten, og emotionernes ild.

Vil vil kontakte både glæden, lysten og de vanskeligere følelser. Både det “lyse” og smukke, og de sider, som vi helst ikke vil mærke i os selv eller hos hinanden. Finde et nærvær til at rumme det hele, som det er og danse med det.

Der vil indgå både parøvelser med partneren (eller en visualiseret partner), bevægelse og meditation. Desuden vil vi indimellem udveksle erfaringer 2 & 2, 4 & 4 eller med hele gruppen.

I undervisningen vil indgå både teori, øvelser, sparring og meditation. Alle øvelser laves enten alene, med din partner (eller en visualiseret partner), eller med hele gruppen.

Vi lægger vægt på at skabe et trygt rum med respekt for individuelle forskelle. Og selvom vi også arbejder med det intime og lystfyldte foregår al undervisning med tøj på.

DETALJER

Dato:

Ny dato på vej…

Tidspunkt:

Lør. 10-16 + Søn. 9-16

Pris: 

Kr. 1750 pr. person

________________

STED

Annonceres sammen med ny dato

Underviser:

Sonayia Norlin og Nikolej Foged

________________

PROGRAM

  • Lørdag 10.00-12.00 + 13.00-16.00 Undervisning
  • Søndag 09.00-12.00 + 13.00-16.00 Undervisning

Godt at vide om tantra kurserne

Vores tantrakurser henvender sig både til par og enlige (også LGBTQ), der ikke tidligere har modtaget undervisning i tantra enten hos os, på Vækstcenteret, eller lignende.

Tantrakurser er ikke terapi. Men tantraprocesser kan gå dybt. Derfor er det en fordel, at du tidligere har bearbejdet evt. traumatisk stof i terapi eller lignende.

Det er dog muligt som supplement eller opfølgning til kurset at få vejledning og terapeutisk opfølgning – individuelt eller som par.

En forudsætning for at deltage som par i vores tantrakurser er, at I begge ønsker at blive sammen.

Om tilmelding, betaling og afbudsregler

Tilmelding og betaling

  1. Du tilmelder dig via formularen her på hjemmesiden.
  2. Du modtager en mail, hvori der står, om der er plads på holdet eller ej – og med betalingsoplysninger. (Hvis du ikke modtager en mail i løbet af 4 hverdage, skal du tjekke, om du har oplyst den rigtige email adresse og evt. spamfilteret i dit mailprogram)
  3. Når du har betalt, modtager du en kvittering og du ved, at nu er du på holdet.
  4. Betalingsfristen er opgivet i mailen, hvis du ikke har betalt inden for betalingsfristen, anses din tilmelding som annulleret.

Afbudsregler

  • Ved afbud mere end 1 måned før kursusstart returneres kursusafgift minus 10 % til administration.
  • Herefter er tilmeldingen bindende. Der kan kun meldes afbud på e-mail: info@kropskultur.dk.
  • Bemærk: Din tilmelding er personlig og ikke kan overdrages til andre.

Tilmeld dig

Øvrige Tantra kurser

Andre kurser

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.