Infrarød sauna

Positive effekter på både krop og psyke

En infrarød sauna hjælper din krop til at rense grundigt ud – helt ind på celleplan! Mange bruger den også som smertelindring. Herudover er det bare behageligt at gå i infrarød sauna og det giver et stort velvære. Infrarød sauna er fantastisk som supplement til behandling og udrensning, med masser af positive effekter på både krop og psyke.

 

Detaljer

  • Når du møder op er saunaen ca. 40-50 grader varm. Max er 60-65 grader.
  • Én Sauna session varer ca. 50 min.
  • OBS! Medbring selv 2 håndklæder, når du skal i saunaen. (Alternativt kan du leje håndklæder af os til 50 kr. pr stk.)
  • Selvom temperaturen er lavere end i en almindelig sauna, kan du komme til at svede meget!
  • Der er adgang til bad på klinikken.

6 gode spørgsmål og svar om Infrarød sauna

1. Kan man kombinere sauna med kropsterapi?

Ja, Sauna er et fantastisk supplement både til kropsterapi, og til et udrensningsforløb.

Inden behandling

Saunaen varmer kroppen op og afspænder dig, så du kan få endnu mere ud af din behandling.

Efter behandling

Saunaen støtter den udrensning, som behandlingen har igangsat. Samtidig er det en behagelig måde at ”fordøje” inden, du skal hjem.

I forbindelse med faste/udrensning

Under en udrensning renses utrolig mange affaldsstoffer ud som kroppens organer og væv afgiver til blodet. Saunaen fjerner eller tager det værste af udrensnings-symptomerne.

2. Hvad hvis jeg normalt ikke bryder mig om at gå i sauna?

Nogle mennesker bryder sig ikke om at opholde sig i en normal sauna – det er for varmt, fugtigt, klaustrofobisk, eller decideret smertefuldt.

Infrarød Sauna er helt tør og bliver ikke varmere end 65 grader, hvilket gør, at det er muligt at sidde i saunaen meget længere tid end i en normal sauna. Og lungerne tager ikke skade i den tørre luft. Det er ligefrem muligt at læse, høre musik, meditere eller bare ligge og slappe helt af.

3. Hvad betyder ”Infrarødt” lys egentlig?

”Infra-rød” betyder ”mørkere end rødt”. Og da rød er den ”mørkeste” farve, det menneskelige øje kan se, er infrarødt lys usynligt for mennesker.

Størstedelen af solens lys er også infrarødt lys. Det er den del af sollyset, som varmer.

Infrarødt lys er uskadeligt og endda sundt! Når for meget sollys kan være skadeligt er det på grund af strålingen i den anden ende af skalaen – det ultraviolette lys (lysere end violet).

4. Hvordan virker en Infrarød sauna?

En infrarød sauna er en ”kasse” med lys-paneler indeni, der udsender infrarødt lys – deraf navnet. Du kan mærke lyset som varme, hvis du holder hånden hen foran et lys-panel i saunaen.

5. Hvordan renser en Infrarødsauna min krop?

Når du sidder i en infrarød sauna, begynder du at svede. De første gang måske kun lidt, men efter nogle gange i sauna, så begynder sveden ofte at løbe i en lind strøm efter 20-30 minutter.

Til forskel fra varmen i en almindelig sauna, så virker infrarødt lys også på celleplan – dvs. at dine celler også sveder. Du renser altså ud helt ind på celleplan.

Test har vist, at man sveder langt flere affaldsstoffer som tungmetaller, pesticidrester, ptalater og andre “miljøgifte” ud i en infrarød sauna. Derfor blev infrarød sauna f.eks. anvendt til nogle af de forgiftede ofre efter ulykken med World Trade Center i USA.

6. Hvornår kan jeg bruge infrarød sauna?

Når som helst du har lyst!

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.