Andre om os

Læs, hvad andre siger om os

Julie Pedersen, Frederiksværk

“…jeg i mange år nu har døjet med menstruationssmerter, som har været så voldsomme, at jeg stort set en gang om måneden må tage et par sygedage. Jeg fik allerede som 14-årig både p-piller og stærkt smertestillende, med den hensigt at stoppe disse smerter, desværre uden succes. Efter bare én behandling forsvandt smerterne.”

Pia Beck, Melby

“…nogle gode venner, Ane og Alex, kender til Body-SDS og fik mig til behandling hos Nikolej. Efter blot én behandling af hånden aftog smerterne, og jeg kunne bruge min hånd igen i langt højere grad end før. Jeg kunne derfor aflyse den planlagte operation.”

Jørgen Madsen, Roskilde

“…. Jeg gik fra første behandling, næsten så god som ny, og med væsentlig færre smerter efter at Nikolej havde brækket og skubbet adskillige ryg- og lændehvirvler på plads. Men også med en viden, og et fokus på, at min dårlige ryg, flyttelæs eller ej, hang sammen med mange andre ting som levevis, hvad du spiser, hvad din hjerne gør ved din krop, og at de faktisk hænger sammen, og det ikke kun fysisk.”

Jan Pedersen, Frederiksværk

“Efter at have gået til behandling hos Nikolej fem gange for betændelse i slimsække, har jeg kunne mærke utrolig fremgang. Han var utrolig professionel og hjælpsom i sin behandlingsform. Derudover har jeg i flere år døjet med iskasnerven, hvilket jeg, efter bare én behandling, stort set ikke mærker til længere.”

Anita Neesgaard, Skibby

… “Jeg gik 17 huller på golfbanen samme aften, det har jeg ikke kunnet længe.” …”Der var ikke den sædvanlige tilsyren i benene, straks efter start og det gjorde jo hele golfrunden til en dejlig tur.”

Signe – om grundtræning hos Sonayia

“Dette er fantastisk træning for alle, og udover at man får en smuk holdning og bliver stærk, så får man det også dejligt helt ind i sjælen. Det er en fantastisk investering i livskvalitet og glæde for os, der kan lide at have en stærk og sund krop, men som hader motionscentre.”

Mette Laursen, Christiansfeld – om et et trænings-kursus

“Efter forløbet har jeg aldrig følt mig i bedre form både fysisk og psykisk. Det var et super forløb, som fik mig helt ind i kernen af mig.”

Gitte Nielsen, Vordingborg – om et udrensningskursus

“Rent fysisk har det rykket rigtig meget. Jeg har fået en meget større bevægelighed i min venstre skulder, samtidig med at mange spændinger har løsnet sig. Det har været helt vildt at se, hvor meget det havde rykket sig ved den første cufei-træning.”

Anders P. Tørsleff, København – efter et kursus med Nikolej

“Din formidlerstil er helt forrygende, og man mærker klart den enorme mængde af viden du besidder, og man kan bare suge og suge.”

Camille Alsted, Torup – om et udrensningskursus

… “efter weekenden var min hud strålende og klar som jeg ikke havde set den i mange år, jeg tabte mig lidt og følte mig forbundet med min krops sande potentiale. Jeg behøvede meget mindre søvn og havde i det hele taget et kæmpe energioverskud. Ren selvkærlighed at gøre dette ♥”

Kursist – om Powerudrensningen

“Både formiddagen med løb og leg og træning ved stranden og eftermiddagen med knald på og fede rytmer. Skønt at få lov til at svede igennem og ”give slip” til lækker musik og levende trommer.”

Flemming om “Healing af det indre rum”

Tak for et super godt kursus, der var med til at gå et skridt (måske flere) længere end, hvad vi lærer på Body sds uddannelsen. Der er nok ingen tvivl om, at vi kun er i begyndelsen af at forstå det menneskelig sind og krop, hvor vi på kurset fik et meget tydeligt indtryk af, at der er mere end bare spændte muskler.

Og ikke mindst tak for din hjælp, med at få løsnet op for de gamle knuder i bughulen, har jeg ønsket i længe uden at vide, hvor det lå gemt.

Pernille om “Healing af det indre rum”

Tusinde tak for et skønt og meget givende kursus. Tak for dig. Du har en skøn personlighed, og jeg følte mig mødt og meget velkommen ved første blik. Så TAK! Dit indre rum er helt sikkert noget, jeg skal mere i dybden med.

Jeg synes, det var så fantastisk en opbygning af dage, perfekt valg af sted (et rum der rummede mange oplevelser), meget kompetent undervisning, og synes du evnede at gøre det hele meget enkelt og brugbart.

Så endnu engang tak for en skøn og lærerig dag – der helt klart har sat gang i så meget inde i mig – både privat og fagligt.

Del dine personlige erfaringer

Der er stadigvæk mange, der ikke kender til det vi laver. Derfor er dine personlige erfaringer værdifulde – både for os og for alle dem, der måske også kan have glæde af et besøg hos os.

Så har du ros, vil vi være taknemmelige for en anmeldelse på Trustpilot, Facebook, eller bare en mail med kort tekst, som vi må dele – fx. her på siden.

Og har du oplevet noget, der ikke var til den gode side, vil vi også bede dig skrive til os, så vi kan tage din feedback til efterretning.

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.