Kæbe–ører-hals

Behandlingskursus for kropsterapeauter v. Sonayia Norlin

Indhold

På dette kursus vil du lære dybe teknikker, der frigør hals, kæbe, næse og ører. Effekten er mere frihed i disse områder, inklusiv dyb åbning og frigørelse af nervus vagus. Samtidig sker der ofte en forløsning af følelser og tilstande, som har lejret sig her. Fysisk kan denne behandling bl.a. afhjælpe hovedpine relateret til spændinger, nakkesmerter, allergier, og fordøjelses problemer.

Nogle bruger også teknikkerne som anti-age behandling, da ansigtet får mere blodgennemstrømning og bliver afspændt så rynker glattes ud. Psykisk sker der ofte en forløsning af tilbageholdt energi af forskellig slags.

OBS

Teknikkerne på dette kursus kan have meget dybe og kraftfulde virkninger. Derfor er kurset henvendt til færdiguddannede kropsterapeuter, der har erfaring med klienter dagligt / jævnligt, og som allerede er fortrolige med at arbejde dybt og med indføling.

DETALJER

Dato:

Ny dato på vej

Tidspunkt:

9:00-16:00 inkl. 1 times frokost

Pris: 

Kr. 1575 pr. person

STED

Falkevej 24, Nørre Snede
Underviser
Sonayia Norlin
sonayia

Tilmelding, betaling, rabat og afbudsregler

Tilmelding og betaling

  1. Du tilmelder dig via formularen her på hjemmesiden.
  2. Du modtager en mail, hvori der står, om der er plads på holdet eller ej – og med betalingsoplysninger. (Hvis du ikke modtager en mail i løbet af 4 hverdage, skal du tjekke, om du har oplyst den rigtige email adresse og evt. spamfilteret i dit mailprogram)
  3. Når du har betalt, modtager du en kvittering og du ved, at nu er du på holdet.
  4. Betalingsfristen er opgivet i mailen, hvis du ikke har betalt inden for betalingsfristen, anses din tilmelding som annulleret.

Rabat

Ved deltagelse på flere videreuddannelseskurser i samme kalenderår får du 10% rabat på kursus nummer to, og 15% rabat på alle efterfølgende kurser.

Afbudsregler

  • Ved afbud mere end 1 måned før kursusstart returneres kursusafgift minus 10 % til administration.
  • Herefter er tilmeldingen bindende. Der kan kun meldes afbud på e-mail: info@kropskultur.dk.
  • Bemærk: Din tilmelding er personlig og ikke kan overdrages til andre.

Tilmeldig dig her

Kommende behandlerkurser

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.