Sonayia Norlin

Senior kropsterapeut, trænings- og yogainstruktør

Jeg er født i  København i marts 1975. Jeg er gift med Nikolej Foged, og vi har tre drenge sammen. Jeg blev færdigudannet kropsterapeut ved Body-sds i 2003 og har behandlet og undervist lige siden.

Behandlingerne
Udover de pulserende og frigørende Body-sds teknikker, bruger jeg også forskellige former for energiarbejde. Herudover bruger jeg indimellem Visualiseringer og bekræftende sætninger som en vigtig del af arbejdet med underbevidstheden og det mentale under en behandling.

Mit primære arbejde er at være indfølende og holde et nærværende trygt rum. Så du kan få adgang til de ressourcer der er brug for, når de dybe lag af det fysiske, mentale og følelsesmæssige er klar til at forløse sig og finde balance. For al sund udvikling er et fundament af motivation og tillid.

 

Udrensning
Jeg har erfaret at en af vejene til et bedre liv, er at få renset grundigt ud. Både i krop, sind og psyke. Jeg har siden 2000 prøvet adskillige former for udrensninger og har sideløbende været vejleder på forskellige udrensning forløb.
På den måde har jeg gjort mig erfaringer som er en naturlig del af mit arbejde. Vi har alle forskellige behov og udfordringer under en udrensning. Derfor er mine kurser og forløb tilrettelagt sådan, at alle kan være med. Det vigtigste for mig er, at hver enkelt person kommer igennem med fornyet energi, en større bevidsthed på flere planer og mod på at forsætte den gode livsstil og selvomsorg.
Læs om mit 3-dages UdrensningsTreat

Træning
Yogaen og den kropsterapeutiske træning ligger mit hjerte meget nært. Særligt fordi det er træningsformer som “behandler” hele mennesket på en gang. Det giver en balance og dybere transformation og livskvalitet.
Når jeg underviser er mit fokus: Kærligt nærvær, ledcentrering, og kropsbevidsthed.
Læs mere om træning og yoga

Videreuddannelse
Ligsom det er vigtigt for mig selv at gå terapi når jeg er terapeut for andre, er det også vigtigt for mig at være både elev og underviser. At blive udfordret, lære nyt, blive inspireret og udvikle mig igennem hele livet. Derfor modtager jeg løbende undervisning – bl.a. indenfor Vækstcenterets tantra, energiarbejde og meditation.

Jeg har været heldig at få mulighed for at videregive den viden og erfaring jeg har gjort mig igennem årene. Både som underviser på Body-sds grunduddannelsen,  B:A:M education og på vores egne videreuddannelsesforløb, og som supervisor for færdiguddannede kropsterapeuter.
Aktuelle videreuddannelseskurser

Her er nogle af mine mentorer og inspirationskilder:

 • Ole Kåre Føli og Bengt Andersen (Body-sds)
 • Jes Bertelsen: Meditation og tantra.
 • Neel Fasting: Tantra og meditation.
 • Helen Gamborg: (elev af Bob Moore), meditation og healing.
 • Bjørn Winther: Energiarbejde.
  Alle 4 er fastboende på vækstcenteret.
 • Irene Engelbrecht: tai chi/Chi Gong, energiarbejde, drømmetydning og praksis.
 • Simon Krohn og Soham Johansen: (Hamsa, anusara inspireret Yoga)
 • Metthe Christensen: (Biopati, kinesiologi, ayuveda, pilates)
 • Nanna Stigel og Frede Damgaard: Ernæring og udrensning.
 • Dorit Toftekjær: Psykoterapeut, naturmedicin og somatic experience traume terapeut.
 • Og min familie, venner og klienter, som har bidraget til større visdom og indføling ?

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.