Jeg er uddannet kropsterapeut hos Body-sds i 2000-2003 og har behandlet siden 2001. Jeg har været supervisor for andre terapeuter samt lærer på grunduddannelsen hos Body-sds fra 2004 til 2014 – heraf de sidste 5 år også på deres videreuddannelse.

De sidste mange år har jeg undervist færdiguddannede kropsterapeuter på korte målrettede videreuddannelsesforløb i vores eget regi. Desuden er jeg tilknyttet som underviser og supervisor på kropsterapi uddannelsen Body All Mind.

Det der især kendetegner mig som behandler er min alsidighed. Jeg har udviklet en stor indføling, og har erfaring med mange forskellige problematikker. Og jeg har nemt ved at skifte imellem dynamiske og meget blide teknikker, alt efter hvad der er behov for.

Ved siden af arbejdet som behandler har jeg siden 1993 fordybet mig i flere forskellige træningsformer: blandt andet tai ji, Chi qung, samt flere forskellige træningsformer udviklet af Body-sds. I 2012 uddannede jeg mig desuden til Hatha Yoga lærer hos Hamsa Yoga.

Desuden har jeg gennem en længere årrække fundet megen inspiration på kurser med en række super kompetente lærere på Vækstcenteret indenfor Tantra, meditation og energiarbejde – heriblandt især hos Neel Fasting og Jes Bertelsen. Dette har på det seneste mundet ud i, at vi i 2019 er flyttet til Jylland, for at komme tættere på Vækstcenteret. Desuden tilbyder vi nu også selv kurser i vækstcenter tantra for både par og enlige.

Jeg oplever at både Body-sds træning, tai ji og yoga har en masse ting til fælles. Blandt andet en udpræget grundighed i forholdt til træningen af en sund kropsholdning. Tilsammen giver det mig et fantastisk udgangspunkt for mit arbejde med mennesker, både på briksen og som instruktør på mine træningshold.

Sidst men ikke mindst så supplerer jeg ind imellem arbejdet som terapeut med mit gamle virke som musiker. Dette har blandt andet mundet ud i udgivelsen af cd’en ”Being Here” i 2012, der nu også kan findes på streamingtjenester som Spotify.

tid